STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Kötü oynarken kazanmak güzel. İlk yarı hiç umut vermeyen futbol sonradan göze hoş gelmeye başladı.

Ayrıca galibiyete sevinemeyecek kadar ukalalıklara pes diyorum. Ne çok biliyorsunuz siz.

yine kazara kazanılmış bir maç tebrikler prandelli ve ruhsuz futbolcular.

Lideriz ULAN!

bu ara Galatasaray kaybeder...iddaa oynayain..umarim GS cok gol yer kisilere de slmlari iletiyorum.

ilginc gercekten kötü oynamamiza ragmen lideriz nasil is anlamadim :omg: Prandelli böylece kendini 1 hafta daha kurtardi diyebiliriz

GS simdi

1. Kadro Temizligi ( cogu oyuncu gönderilmeli)
2. Nokta Transferleri(Santrafor!)
3. Dogru Oyuncu tercihleri

ile cok rahat Sampiyon olur.

Muslera
Sabri Semih Chedjou Telles
Melo Hamit
Sinan Sneijder Olcan
TRANSFER​

#KenetlemeZamanı

AAFOTO_3672091_311020142053180000_R_SPO_20141031000000_aa-picture-20141031-3672091-high.jpg

Sabri nin aya nezamand düzeldi? Herhalde baya antreman yapiyor bunun üzerinde...herif resmen Kroos/Xabi vari paslar atdi ortalar kesdi

Bu takım devre arası Prandelli'yi şutlayıp , yeni güçlü bir td'ye ihtiyacı var. Sert birisi olmalı, Selçuk'la Burak'ın oyuncağı değil

Muslera
*** Chedjou *** ***
*** Melo *** Bruma
Sneijder
***​
Genç yerlilerle doldurulmalı geri kalan.

Bu takım devre arası Prandelli'yi şutlayıp , yeni güçlü bir td'ye ihtiyacı var. Sert birisi olmalı, Selçuk'la Burak'ın oyuncağı değil

Muslera
*** Chedjou *** ***
*** Melo *** Bruma
Sneijder
***​
Genç yerlilerle doldurulmalı geri kalan.
Muslera
Sabri Chedjou Semih Tarik
Bruma Melo Hamit Emre
Sneijder
Umut​

442

|Muslera|
Sabri Semih Chedjou Tarik
Bruma Melo Sneijder Emre
Umut Pandev/Brk​

idaacilara gecmis olsun ciddiden. hava atiyordular burda paralar gelsin diye ... Galatasaray kazandirmaz sizin gibi Galatasaraylilara para mara :D

Diger maclar tutar gibi ama

Geri
Üst Alt