STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Güzel kadro olmuş gerçekten...

Dün hoca gerçekten güzel ve doğru bir kadro çıkardı umarım Karabük maçında da devamını getirir...

Leşçuk ve Burak'ın maç başı parası şart onlar da sonradan girsinler...
Bizim hoca kukla ya kendi başına iş yapamaz yapsada yönetimden müdahale gelir Terim i hiç sevmem ama bu özelliğini çok severim.Kimseyi karıştırmazdı işine öyle bi td şart

Ünal Aysal Galatasaray'a Prandelli'yi getirirken anlaşma yapmış belli..
Herşey lig için diyerek Ünal Aysal haindir benim gözümde..
Prandelli de küçük zihniyetli çapsız bir hocadır..
Oyuncularda hangi takımın formasını giydiğini unutmuş doymuş amatör oyunculardır..
Taraftara tek lafım yok..
Hiçbir oyuncuyu arabasının önünü kesip hala dövmediler..
Hala sakinler..
Helal olsun..

Dortmund maçının herhangi bir dakikasında skorun beraberlik yada bizim lehimize donebilecegine dair en ufak bir heyecanim yoktu. Karabük maçı Prandelli ile çıkacağımiz son maç olacaktır diye düşünüyorum .

Fenerden önce mi oynuyoruz yine?

Yenilsek bile göndermezler Prandelli'yi.Unutun o işi.Kazanmamız gerek.

Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Balta, Melo, Selçuk, Dzemaili, Hamit, Yekta, Sneijder.

Maçı kazanırmıyız yoksa puan kaybedermiyiz bilmiyorum ama kazansak bile üzerimizdeki umutsuzluk, bu kasvetli hava devam edecek. Sonraki maçta ne oynayacağımız belli, nasıl oynayacağımızı biliyoruz ve oynadığımız kötü oyunun devam edeceği algısıda ortada.

GT-I9300 Tapatalk

Neyse 4 ün fazla esprisi olmuyor 5 yada 6 olsaydı fenaydı..

Sinan Bolat, Balta, Semih, Koray, Sabri, Yekta, Selçuk, Hamit; Emre Çolak, Umut, Olcan Adin

A. A(bi) mode on-

Futbolcu
Futbolcu - Futbolcu - Futbolcu - Futbolcu
Futbolcu - Futbolcu
Futbolcu - Futbolcu - Futbolcu
Futbolcu

A. A(bi) mode off-

Muslera
Sabri Chedjou Semih Tarik
Hamit Melo Selcuk Sneijder
Umut Burak

Bu hafta böyle bir kadro bekliyorum ben Prandelli den.
Bu arada tabiki benim 11im böyle saçma olmaz. Hayal kurmak yerine gerçekçi yaklaşmaya calistim sadece.

Geri
Üst Alt