STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Düştüğümüz hallere bak. Kaybetmemiz için dua edecek durumlara düştük nerdeyse.

I am the one who knocks!

Ben sırf deli gitsin diye kaybedelim istemem kesinlikle,

bu kadro ve bu deliyle şampiyon olalım gerekirse muhteşem bi sezon olur benim için..

passolig 20 bilet 15

stadyum bizim yurda 3-5 km uzakta, yuruyerek gidiliyo. ama maca gitmem heralde

Muslera

Tarık Semih Chedjou Balta

Hamit Melo Sneijder/Yekta/Selçuk Bruma

Umut Burak

Sağı Hamit, solu Balta ile kapatmış oluruz. Sneijder Melo ikilisini de denemiş oluruz 4-4-2'de. Ulan Prandelli, geldiğinden beri kaç maçı iki forvete dönüp çevirdin, halen işe yaramayan sistemle çıkıorsun sahaya...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma karabük kadrosında bile yoktur millet 11 e yazmış yazık bize

4 yiye yiye 4.yıldızı alıcaz

Gercekten inanilmaz. Bruma yı neden oynatmaz bu ya. Hani desen her hafta farklı galip geliyoruz, sagdan soldan hücümlar geliştiriyoruz, bu sistemle devam edersin. Ama her hafta ızdırap gibi futbol izliyoruz malesef. Yeni yönetime yazıklar olsun, bu Prandelliyle devam ettikleri için. Büyük camiyalarda, bazen farklı bir yenilgi alabilirler. Yer yerinden oynar, ama bazen hocaya yinede bi şans daha verilir. Kötü gidişat devam ederse, hoca degişir artık. Bu yönetim ne yapiyor, nerdeyse her hafta farklı maglubiyet alıyoruz, ama icraat yok. Bunlar nasıl rahat edebiliyor ya. Farklı maglubiyetten sonra gözume uyku bile girmiyor sinirimden. Bize şu an yerli hoca lazım, bunlar gidip bosnalıyı getirirlerse, gercekten yazıklar olsun. Ersun da gitti.

Brumayı oynatmamak ciddiden akıl işi değil.
Kadroda robben, riberylerimiz vardamı oynatırmıyoruz?
Bide yasin oyuna sokmazmı bruma ve olcan varken.
Dedim bu hocanın ruh sağlığı bozulmuş. Dünya kupasında travma etkilemiş bunu baya.

....................Muslera.............

...Tarık.....Chedjou....Zan......Hakan........

...Hamit.....Melo.......Emre......Olcan.......

................Sneijder/Umut.............

Bu yil bu futbol yoksunu mentalite ile Sampiyon olursak yuzyilin en buyuk sakasi olur herhalde. Zirnik inancim yok takima. Herhangi bir macda herhangi bir takima karsi fark yeme olasiligimiz hangi sezon bu denli yuksekti?

Geri
Üst Alt