STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Dzemaili yerine Bruma olsaydi cok iyi olurdu kadro

Ben şunu anladim. Bu takimi ligden kopartip şampiyonluktan uzaklaştiracaklar. Duygun Bey'in durup dururken avrupadan men yiyebiliriz demesi normal degildi zaten. Şampiyonluk gittigi için mazeretle Devre arasinda Sneijder yipratilip bazi oyuncularla gönderilir. Bu bir komplo teorisi gibi görünebilir. Bunu ilerleyen zamanda görecegiz. Bu 11'in olmayacagini bile bile hep oynatilmasi. Onca 4 yedigimiz maçlardan sonra yönetimin hiç birşey olmamiş gibi davranmasi hayra alamet degil.

Burak yerine Umut olsaydı rahat alırdık.

Belliydi bu 4 dana ile orta alanda oynayacağı. Neden mi? Dortmund deplasmanında (güya) iyi oynadık ya. orta alandan geçit vermedi tosunlarımız

Waterman, Erdem, Mabiala, Emre Güngör, Tanju, Aykut, Yiğit, Onur Ayık, Hakan, Kumbela, Akpala

Prandellinin futbol mantığı: ne kadar çok önliberoyla çıkarsam o kadar iyi gol yemem
atarsam atarım atamazsam berabere biter
deplasmanda 1 puan iyidir

Bu takım nasıl gol atıcak.Sneijder'i çıkar PTT 1. lig takımı.

Harbiden ortada 4 dana var :D

Adam kıçını 20 saniyede çevirebiliyor. Pas atarken 1 dakika düşünüyor. Dördüde birbirinden beter. Melo'yu biraz ayrı tutuyorum, çünkü ikili mücadelelerde agresif olabilen tek oyuncumuz. Bu takıma 4 tane dana fazla, Melo dışındaki üçü kesilmeli.

karabük'ün neredeyse yarıya yakın adamı yok.
kaybederlerde gelmesinler buralara.

Kötü oynayacağız bu çok belli, ne olursa olsun şansa bala bile kazanmamız lazım 3 puan önemli, bu herif gider ama bizim lig yarışından kopmamamız lazım.

Cidden, Sneijder ve Melo'yu çıkar. Bu takım tipik düşmemeye oynayan anadolu takımı gibi gözüküyor.

Prandelli-Dzemaili ikilisinden sonra Mancini-Ceyhun ikilisini özledim be

Geri
Üst Alt