STSL 15/16 H:20 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | M.S | 6 Şubat

Muslera-Linnes-Chedjou-Koray-Olcan-Donk-Selçuk-Sinan-Sneijder-Yasin-Umut ile çıkar kesin

BURAKsiz kadro soyle olmali bence :

1407859_Galatasaray_SK.jpg

Ara sira mac icinde Sneijder ve Emre yerlerini degistirmeli..

Allah'ım bu ne iğrenç kadrodur ya? Dursun anasını belledi takımın resmen, salak herif.

-------------------- Muslera ----------------------
Linnes --- Ched ------------ Balta ------ Carole
----------- Selçuk ---------- Donk ---------------
---- Sinan -------- Sneijder -------- Yasin ------
---------------------- Umut -----------------------

Sneijder ve Muslera'nın gerçekten işi yok bu çöplükte.

İbrahim coşkun vardı bir maç oynattılar mükemmel bir topsuz alan ve oyun görüşü vardı,tekniği ve fiziği ise iyi idi,üzerinde durulsa şuan 11 de oynardı
Ama bizlere Donk izlettiriyorlar Zarbi izlettiriyorlar hemde benim verdiğim parayla beni uefada heryerde rezil ediyorlar

Emeği geçenlerin analarının ellerinden öpeyimm

İbrahim coşkun vardı bir maç oynattılar mükemmel bir topsuz alan ve oyun görüşü vardı,tekniği ve fiziği ise iyi idi,üzerinde durulsa şuan 11 de oynardı
Ama bizlere Donk izlettiriyorlar Zarbi izlettiriyorlar hemde benim verdiğim parayla beni uefada heryerde rezil ediyorlar

Emeği geçenlerin analarının ellerinden öpeyimm
İbrahim coşkun trabzonun ikinci ligdeki takımına gitti orada bile varlık gösteremiyor alt yapıyı kapatalim safi zarar herkesi koreltiyorlar

Galatasaray XI: Muslera, Linnes, Chedjou, Koray, Olcan, Donk, Selçuk, Yasin, Sneijder, Sinan, Umut.

BU NE

#TorkuKonyaspor XI: Serkan, Ali Turan, Douglas, Skubic, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Holmen, Traore, Vukovic, Meha, Rangelov

Geri
Üst Alt