Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.221
- 189
- 368
Muslera-Linnes-Chedjou-Koray-Olcan-Donk-Selçuk-Sinan-Sneijder-Yasin-Umut ile çıkar kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahane arıyor gibisin.Umut oynarsa fenerli olacagim
Reis sosyal medyada baya aktif bu sıralar. Dursun sonra bacak bacak üstune attı beni iplemedi, dogrumu Mert demesin de..
Umut oynarsa fenerli olacagim
İbrahim coşkun trabzonun ikinci ligdeki takımına gitti orada bile varlık gösteremiyor alt yapıyı kapatalim safi zarar herkesi koreltiyorlarİbrahim coşkun vardı bir maç oynattılar mükemmel bir topsuz alan ve oyun görüşü vardı,tekniği ve fiziği ise iyi idi,üzerinde durulsa şuan 11 de oynardı
Ama bizlere Donk izlettiriyorlar Zarbi izlettiriyorlar hemde benim verdiğim parayla beni uefada heryerde rezil ediyorlar
Emeği geçenlerin analarının ellerinden öpeyimm
Özgüvenlerinin oluşacağı çağda içine ettiğimiz için çok normalİbrahim coşkun trabzonun ikinci ligdeki takımına gitti orada bile varlık gösteremiyor alt yapıyı kapatalim safi zarar herkesi koreltiyorlar
kadro. buraksiz. mis. oh. harika.Galatasaray XI: Muslera, Linnes, Chedjou, Koray, Olcan, Donk, Selçuk, Yasin, Sneijder, Sinan, Umut.
BU NE
Reis sosyal medyada baya aktif bu sıralar. Dursun sonra bacak bacak üstune attı beni iplemedi, dogrumu Mert demesin de..