STSL 15/16 H:20 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | M.S | 6 Şubat

Aykut gerizekalısı maçı 0 0 a kitlemeye gelmiş her zamanki gibi.Tabi bu rezalet oynamamızın mazareti olamaz.Bunak denizlinin haziranda kovulması gerekir.Yoksa bu herifle önümüzde senede çöp olur.

Ya gitti bi de fake hesabını açtı, ordan kendini beğeniyor falan. Buna bann gelmezse böyle adaletin içine ederim

Stadda sadece bedava biletci var. Futbol desen yok. Yonetim desen lesh.

Galatasaray bitmistir.

bu takım iki pas yapmaktan aciz değil.

sorun oyuncu yönetiminde.

floryadaki a'dan z'ye kim var kim yok yapılandırılıp şutlanmalı.

ciddi söylüyorum mourinho gibi bir adam klüp başkanını da takımı da yola getirir.

terim bile zaman zaman söverek topcuları motive ediyordu mustafa hoca ile bu iş OLMAZ.

Arkadaşlar lütfen bu gereksizleri raporlayalım yönetim gerekeni yapacaktır

Selçuk senen herifi övüp Sneijder gitsin demek ''VATAN HAİNLİĞİDİR''

26ed9dd1be81975f9685d7e04c913074.jpg
ilk yarı özeti

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takım iki pas yapmaktan aciz değil.

sorun oyuncu yönetiminde.

floryadaki a'dan z'ye kim var kim yok yapılandırılıp şutlanmalı.

ciddi söylüyorum mourinho gibi bir adam klüp başkanını da takımı da yola getirir.

terim bile zaman zaman söverek topcuları motive ediyordu mustafa hoca ile bu iş OLMAZ.

Ja herşeyi bırak ilk olarak LEScuk gibi ******** defolsa

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Leşçük kariyerinin en rezalet topunu oynuyor. Kankisi gidince kafasında bitirmiş takımı belli. Belini döndürene kadar mevsimler geçiyor :asd22: Çin'e gitsin belki orada oynar. Tez zamanda defolup gitmesi dileği ile...

Saha cok net "protesto" gibi birsey var...

Ilk tahminim yonetim maaslarda indirim istedi

Cok mu fesat dusunuyorum? :red:

Adminler göreve artık sabrımız taştı yemin ediyorum. Trabzon çetesinden kim varsa Selçuk, Umut, Olcan, Yasin gibi at hırsızlarının övülmesinin yasaklanmasını talep ediyorum.

Geri
Üst Alt