STSL 15/16 H:20 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | M.S | 6 Şubat

Ahahahahh :D Bizim taraftarlarımız arasında da ne çok beyinsiz varmış yav :red: Bizim taraftarı farklı zannederdim eskiden meğer hiçbir farkı yokmuş.
ben mi yanlış izledim yoksa biz bundan önce barcelona falan gibi mi oynuyorduk veya 17 numaralı hıyar ağası her maç 30 metereden gol falan mı atıyordu. bu kafadakiler kulübün içine etti işte hala embesilliklerine devam ediyorlar.

"Burak'ı gönderenler kına yakın" diye anıran arkadaşlar sözüm size; Burak kepazesi varken takım ne oynuyordu onu söyleyin bakalım?

Vallahi Selcugu yollayıp buragi Tutsaydik daha iyi iş olacağını halen savunuyorum. En azından maç satmiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lig'i zaten Hamza gittiği gün kaybettik. Üzülecek birşey yok keyfinize bakın. Birtek şu serkan kırıntılı puştunun gol yediği anda suratını göremediğim için sinirlendim.
Suan hamza denen capsiz yuzunden bu takim 60.dkdan sonra dokulup yerlerde surunuyor.Hala hamza diyosaniz gidin bursayi izleyin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligi hanzo gittiği gün değil hanzo ile sezona başladığımız gün kaybettik. Burada Galatasaray'ı sabote eden hainleri savunmaya çalışmanın lüzumu yok boşuna kasmayın :) Hanzo reklamcıları da aynı tipler çıktı yine nedense :D Selçuk yalayıcısı gizli şikebahçeliler şimdi de hanzocu oldu bravo :asd22:

bir yaşlı amca açıklama yapıyor kim bu adam yönetimde mi
burası darülaceze mi

Ligi hanzo gittiği gün değil hanzo ile sezona başladığımız gün kaybettik. Burada Galatasaray'ı sabote eden hainleri savunmaya çalışmanın lüzumu yok boşuna kasmayın :) Hanzo reklamcıları da aynı tipler çıktı yine nedense :D Selçuk yalayıcısı gizli şikebahçeliler şimdi de hanzocu oldu bravo :asd22:

Önce bir adap öğren birde yönetici olacak

Biz geçen seneki 3 kupaya rağmen bu takımı eleştirirken hain olduk,saygısız olduk,küstah olduk ama o günlerde biz bu günleri gördük ve zaman bizi haklı çıkardı.

Demek ki biz bu işleri biliyormuşuz.Ama ne yazıkki futbolu yönetenler hala aynı.

Vay capsizlar. Yenememisler ha? Nasil oynadi caplarina suratlarina sifatlarina tükürdüklerim. Bunak ne dedi mazeret olarak?

60 küsür yasinda sacini sariya boyayan bunaktan Galatasaray Teknik direktörü oluyorsa bu dünyada herkes hersey olabilir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bu takım hamza ve tüm yetenek fakiri yerli çetesinin ve şakşakçılarının eseridir. el birliğiyle yediler klübü milyon euroları cebe indirdiler ve hala indirmeye devam ediyorlar

Asıl sorun denizli. bu dede gitmezse ligi 7.sırada bitiririz. herkesle iddaya varım kasımpaşa akhisar başakspor ve konya bizden yukarda bitirecek bu ligi. tspor atak yaprsa oda geçebilir. Adnans dönemine hatta daha kötüye doğru gidiyoruz hızla. o zamn bari ekonomimiz çok kötü değildi şimdi ekonomide batakta transfer yapacak halimiz yok bu takımın sonu çok kötü.

Ulan kötü olunurda bu kadar kötü olamaz Galatasaray.
Oyuna kurtarıcı olarak sabri giriyorsa acilen kepenkler kapatılmalı

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adabı gizli şikebahçeli trollerden mi öğreneceğiz? Ayrıca ben teknik ekibim yönetici değilim. Yönetici olsaydım sizin gibi troller şu an forumda yazamıyor olurdu :) Bir de etik dersi vermeye çalışmazlar mı te allahım :D

Yazık.

Çok kötü oldu gerçekten berbat bir sezon oluyor bizim için.

İsteyen dalga geçebilir,şu maçtan önce az da olsa şampiyonluk umudum vardı ama bu maçtan sonra bitti tamamen.Denizli de çıkıp kem küm etmesin hiç,Fener'in 4 yediği haftada da kazanamıyorsan senden bir bok olmaz.Bu kadar net.

Geri
Üst Alt