STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Bu umut bulutun bokunda boncukmu var arkadas??? ulan adam daha nerde duracagini bilmiyor iceri 30 tane top atiliyor bir tanesiyle bulusamadi,al paf takimdan genc bir forvet bundan kötü oynarsa fenevli olayim .....

protesto diyen arkadaşlar ortalığı karıştırmanın alevlendirmenin anlamı yok.. protestonun kime ne faydası olacak allahtan stadtaki taraftar sağ duyulu.
Evet ne gerek var canım protestoya. Herşey yolunda gidiyor. Biz çok abartıyoruz..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

protesto diyen arkadaşlar ortalığı karıştırmanın alevlendirmenin anlamı yok.. protestonun kime ne faydası olacak allahtan stadtaki taraftar sağ duyulu.

Ya bu abdülcelil denen şikeci .... evladı neden hala banlanmadı acaba çok merak ediyorum.Azizin eniği 2 yıldır burda galatasaraylı gibi yorum yapıyo bi de bu mala ciddi ciddi cevap yazanlar var

Bu kadroyu ove ove bitiremeyen vizyonsuzlar utansin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlarım sağduyusuna ne sağduyusu. Sabri'yi Umut'u izliyoruz ne sağduyusu anasını satıyım. Taraftar gaz verdikçe Sabri kesilemiyor.

Ulan takimin içine ettiler, milyonları kazanmak bukadar kolay mı. Stoperden orta saha, sol bekten stoper, kanat oyuncusundan forvet, Umut desen ne teknik var, ne beceri, ancak önüne atacaklar boş kaleye yuvarlicak. Şuan atak organizasyonlarını Chedjou yapıyor, düşünün artık.

Elinde oyuncu yok, anladik, bari herkesi mevkisinde oynat. Sabri hâlâ oynuyor, koy Denayeri sağ kanata amk adam gibi teknik direktör gelmicek mi Sabriden Umutdan kurtaracak. Bunlar 11 oyuncusu olduğu sürece takım hep yarıştan kopmuştur (son 10 yıla bakmak yeterli)

Sent from my A0001 using Tapatalk

60. dakikaya kadar 2.gol gelirse tribünlerden istediğimiz tezahüratlar başlar diye düşünüyorum.

Sneijder de kurtaramaz taktik dehayı.

şimdi carole çıkar sneijder girer,sonra sabri çıkar linnes girer çünkü hocamız rezalet ben bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum denizlinin,selçuk ve donku çıkarmayan hain oğlu haindir

Takım bu haldeyken bile maça gidiliyor leş olduklarını bilindik adamlara destek olunuyor taraftar daha ne yapsın yazıklar olsun bu hale getirenlere.

2.yarının başında bilal ve wesleyi almayan şerefsiz evladıdır

Geri
Üst Alt