Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.973
- 12.230
- 1.783
Ligin kesinlikle en kotu forveti bizde.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beynini ekmek peynirle yemiş bir taraftarımız var maalesef bu kadrodan hala bir cacık bekleyenler var yoğurt yok sarımsak yok nane yok yağ yok sadece bolca hıyar var takımda !!Ya bu abdülcelil denen şikeci .... evladı neden hala banlanmadı acaba çok merak ediyorum.Azizin eniği 2 yıldır burda galatasaraylı gibi yorum yapıyo bi de bu mala ciddi ciddi cevap yazanlar var
Hayır efendim değildi... Donk'u geçtim ama Tarık konusunda %99'u gelsin diyordu... Forumda itiraz eden neredeyse bir kaç kişiydik. Yemediğimiz de laf kalmamıştı. Aç eski Tarık konusunu oku... Millet daha sonra kendi kendisiyle dalga bile geçti. Hamza konusunda da aynı şekilde. Hamza konusuna hiç girmiyorum. Hala bile Selçuk'u savunanlar var. Şu an bile stadta kaç kişi Selçuk'u protesto ediyor?Forumdaki taraftarın en az %50'si DOnk'dan bir cacık olmayacağını yazmışlardı. Taraftar bir çok anlamsız transferi de eleştirmişti. Taraftara laf etmenin anlamı yok. Mutlaka aralarında anlamayanlar var Donk'u, Tarık'ı, Rize'den Eren'i filan isteyenler ama çoğunluk bu rezalete karşıydı.
isterse 5 yesinler, ultravestiler hemen dursun'a domalır.60. dakikaya kadar 2.gol gelirse tribünlerden istediğimiz tezahüratlar başlar diye düşünüyorum.
Sneijder de kurtaramaz taktik dehayı.
Ya bu abdülcelil denen şikeci .... evladı neden hala banlanmadı acaba çok merak ediyorum.Azizin eniği 2 yıldır burda galatasaraylı gibi yorum yapıyo bi de bu mala ciddi ciddi cevap yazanlar var
villa hayırlı olsun o zamanBen sattim evi suan parktan yaziyorum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk