STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Ligin kesinlikle en kotu forveti bizde.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes sneijder içeri. donk umut dışarı. denizlinin yapacağı koray carole dışarı linnes sneijder içeri olur

bireysel anlamda sabri, koray, hakan ve carole'un performansina baktigimda gayet iyiler ama savunmaya bakinca kova gibi.

ne hucumda ne de savunmada takim oyunu oynayamiyoruz.

abv denizli.

Donku çıkar Sneijderi al. Kalite eksik resmen, kale dibine gelip çoğunlukla şut bile çekemeden kaybediyoruz topu

Geneli trabzon yarı sahasında oynanmasına rağmen Trabzon gol atacakmış gibi duruyor. Tek Podolski atarsa atar başka türlü gol bulmamız mucize. Sıkıldım artık bu saçma salak futboldan Umut ne işe yarar arkadaş. Alıp gidemez, top saklayamaz, kafa topuna çıkamaz, kafa vuramaz, topu takip etmez, doğru zamanda doğru yerde olmaz niye oynuyor ya böyle bir adam niye oynar.

İlkyarının en iyilerinden carole çıkar birazdan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu takımın haline bak iyice soğudum bu sene

Bu kadro aslinda cok güzel top oynar, takir takir. Sampiyon olur demiyorum. Ama elimizde ki potansiyeli degerlendirmiyoruz, bu benim zoruma gidiyor.

Muslera-Linnes-Koray-Denayer-Carole-Donk-Chedjou-Emre-Sneijder-Sinan/Yasin-Podolski

Hadi araya Selcuk'u koy yine birsey demem.

Ama Denayer, Sneijder ve Emre bu 11'in degisilmez isimleri olmali arkadas. Bu Emre ne yapti?

Ya bu abdülcelil denen şikeci .... evladı neden hala banlanmadı acaba çok merak ediyorum.Azizin eniği 2 yıldır burda galatasaraylı gibi yorum yapıyo bi de bu mala ciddi ciddi cevap yazanlar var
beynini ekmek peynirle yemiş bir taraftarımız var maalesef bu kadrodan hala bir cacık bekleyenler var yoğurt yok sarımsak yok nane yok yağ yok sadece bolca hıyar var takımda !!

Tribunlerin ikinci yari mac bitene kadar sadece istifa diye inletmesi lazim stadi.Mac kimsenin umrunda degil zaten bu beceriksizlerden bi halt olmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaki taraftarın en az %50'si DOnk'dan bir cacık olmayacağını yazmışlardı. Taraftar bir çok anlamsız transferi de eleştirmişti. Taraftara laf etmenin anlamı yok. Mutlaka aralarında anlamayanlar var Donk'u, Tarık'ı, Rize'den Eren'i filan isteyenler ama çoğunluk bu rezalete karşıydı.
Hayır efendim değildi... Donk'u geçtim ama Tarık konusunda %99'u gelsin diyordu... Forumda itiraz eden neredeyse bir kaç kişiydik. Yemediğimiz de laf kalmamıştı. Aç eski Tarık konusunu oku... Millet daha sonra kendi kendisiyle dalga bile geçti. Hamza konusunda da aynı şekilde. Hamza konusuna hiç girmiyorum. Hala bile Selçuk'u savunanlar var. Şu an bile stadta kaç kişi Selçuk'u protesto ediyor?

Aykut kocaman bile denizliden daha iyi hoca. Denizli morugu gitsin ligtvden yorum yapsin futbolu cok iyi biliyor ya

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir poldinin ayağına bakıyoruz gol atacak diye. Umut gibi ölü varken bütün ortaların posisyonların güme gidiyor resmen. Trabzonda leş

NKFVaklınaK

Ya bu abdülcelil denen şikeci .... evladı neden hala banlanmadı acaba çok merak ediyorum.Azizin eniği 2 yıldır burda galatasaraylı gibi yorum yapıyo bi de bu mala ciddi ciddi cevap yazanlar var

Galatasaray modları bu şeroya umarım gerekli cezayı verirsiniz yoksa illa böylelerine ana bacı sövüldümü suçlu duruma düşüyorsun.

donk çıkmalı bilal girmeli

umut çıkmalı sneijder girmeli

Geri
Üst Alt