STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

ha 60lik yolda 100 ile gidersen kirmizidan gecebilirmisin, ne guzel mantigin var

85. dakikada olmayan penaltı verdi hakem, ne anlatıyon.. ondan sonraki kırmızılar olsa ne olur olmasa ne olur, kırmızılara ts kızmadı ki, zaten hakeme dokunup itersen ve kırmızı gösterip aşağılarsan bunun kırmızı olduğunu herkes bilir. Oyunu oraya getiren hakeme kızdılar, olmayan kırmızı, olmayan penaltı. hikaye anlatmaya gerek yok

Ligde ceza almamis hala bir suru sikeci takim varken bu tumer gibi oclari sanki ligdeki ilk rezillikmis gibi konusmasina nedemeli

Hakem macin icine etmis,iki tarafada hatali kararlar var.
Yalniz trabzonlularin icinde gezdirmis.

Erkan'ın pozisyon penaltı değil, Sabri'nin yaptığı penaltı, Hakan'ınki tartışılır, Cavanda'nınki değil.
Cavanda'nın penaltısı ilk başta bana doğru geldi ama tekrarda farkettim buna bariz hata diyemezsin. Aynı şekilde Özer'in ikinci sarısı da ilk başta faul gibi geldi tekrarında gördüm olmadığını.
Son iki kırmızı doğru.

dedi özetle.

Fenevin Pavali köpekleri meydana cikti bile...ulan ayni seyler fenevin lehine olsa kartlarin hepsini aklar , hakeme degil Trabzonlu oyunculari suclarlardi özellikle su güntekin tam bir köpek....

87770a8567a2403109f8c99d1a4f5c43.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defolsun gitsin şampiyonluklarına sahip çıksın Allahın beyinsizleri. Ayrıca biz 'balık hafızalı' değiliz daha dün gibi aklımda Muslera gibi bi adam yaptıkları.

Yahu Hakan sanki ilk defa oldu. Avrupa'da olsa rezil hakeme müthiş mizah diye burada başlık açarsınız. Bence Salih 10 nuamra hareket yaptı.

Yahu adamın yaptığı şey gayet yaratıcı ve buram buram mizah kokan bir hareket. Artık o saatten sonra neyin amatörlüğünden bahsediliyor anlamıyorum. Adam ne küfür etti. Ne hakeme karşı fiziksel temas içeren bir harekette bulundu. Mesajını ve isyanını çok güzel bir şekilde dile getirdi. Şahsen ben tepkiyi beğendim.

Bu galibiyete sevinen herkese Umut sahtekarının kazandığı penaltıya tüküreyim. 9 kişi kalan takıma bile pozisyon veriyoruz. Futbol fukaraları sizi.

Geri
Üst Alt