STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Şikecilerin konuşmasının benim için bi önemi yok haklı veya haksız kazansak ta rezalet oynadığımız gerçeği değişmeyecek.

D5803 cihazımdan gönderildi

oooooo aziz aciklama yapacakmis.

trabzonla $ikeciler best friends olurlar simdi.

kotu yine biz oluruz.

buyurun size turkiye

Salih dursunun düşüncesi: Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum'dur bence.

Cook guzel oldu. Beter olsun ts

Tapatalk

OooOOo Bu efsoymuş

Trabzon bizim yıldızımız kadar kırmızı yedi. Macta fenerin yildizi kadar gol oldu. Besiktasin yildizi kadar gol attik trabzonun yildizi kadar farkla kazandık

Ya renktaşlar saçmalayın biz en az faul yapan takımken en çık sarı kart gören takımdık. Neden? itirazdan. Biz görürken iyiydi itirazdan sarı kartları. Ee sen sahada hakeme küfür et bir dövmediğin kalsın tabi ki 7 kişi kalırsın. Geçen sene yaptıklarını ne çabuk unuttunuz da bu hamsi kafalıları savunuyorsunuz?

Trabzon´a bir penalti az verildi diye, böyle cigrindan cikma hakkini kimse vermiyor. Hadi diyelim sabrinin penaltisini vermedi. Orada sari kartli selefi gidip Podolski ile kava ediyor, sonra Cavanda gidiyor, penalti yaptirip hakeme saldiriyor, yetmedi birde gaza gelip salihde hakeme kirmizi kart gösteriyor. Az bile verdi, keske yumluyada sallasaydi bir tane.

Değildi tabiki. Ama derbi maçlar için normalin üstünde hatalardı diye düşünüyorum.
Başka ne gibi hatası oldu ki ? Bir dakika uzatma verip erkenden bitirmesi belki eleştirilir ama futbolcu bitir bağırıyor zaten artık. Maçı katleden hakem değil Trabzonlu futbolcuların davranışlaridir

NKFVaklınaK

Ha birde fenevliler şimdi tsyi savunur knk olurlar bi kötü olacağız :D :D varsın olalım heheheoh

o degilde bu geri zekali galibiyetten sonra denizli rezili yine araya kaynayacak

capsiz herif

Yalnız benim için asıl skandal nedir biliyormusunuz?

Denizli'nin penaltı golündeki sevinci...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zihniyet farki. Ben isin her türlü profeysonel kalmasindan yanayim. Hakem kötü yönetir yönetmez, böyle davranmamalisin.
Ok senin zihniyetin mukemmel, harcaniyon buralarda.
Mac katledilmis, son dakkalar ayrica. Salih'in tepkisi en fazla 2-3 mac kacirmasina neden olacak (ki bence 1 mac bile yeter). Ama verdigi tepki sahane. Her yerde konusulur uzunca bi sure. O tepki olmasa max 1 hafta konusulurdu bu olay, simdi zaman zaman yine konusulacak.

Bi topcunun santra yapilirken hakeme bi tepkisi vardi. Hakem "niye baslamiyon" diyodu, o topcu da "hocam kendi sahaniza gecin basliycam" demisti. En az onun kadar saglam tepki. :005:

Trabzon basın toplantısı düzenleyecekmis.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yine Denizli'ye yaradı ört pas oldu herşey Salih sayesinde

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu güntekin zaten rıdvandan daha fenerlidir, rıdvan arada tarafsız konuşuyorda güntekinin kanı bile lacivert akar. Bu gece içi çok acımış heralde sinirden çatlıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt