STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Yalnız benim için asıl skandal nedir biliyormusunuz?

Denizli'nin penaltı golündeki sevinci...

Sent from my iPhone using Tapatalk

lol yine sensastional bir yorum gsc'de
abicim niye sevinmesin adam 3 puani getiren gol oldu.

bugunluk gsc'yi birakiyorum cidden bu nedir ya

Yabanci hakem diyorsunuz, sanki yabanci hakem bu ortamda barinabilir. Ulan yillarca bizi avrupada katleden, zaten o über yabanci hakemler. Birde bu ortamda nasil mac yönetecekler aceba... Anadolu kulüpleri bir yandan olsa da, verdigin her karardan sonra TFF önünde horozlanan üc tane kulüp var. Oyuncular zerre saygi göstermiyor, devamli surroundingediyorlar hakemler, elliyorlar. Her birine sari gösterecegine, bir tanesine zar zor verebiliyorsun. Kirmiziyi cikarinca, maci katletmis oluyorsun, isini yaptirmiyorlar...

Ayni NBA´deki gibi dokunulmazlik vermeden, burada olaylar cözülmeyecek. Oyuncular maci birakip, hakeme yürümeye cok fazla aliskinlar... NBA´de biraz üzerine gidince, hakem nasil tepki veriyor... Orada yaklasik, dostca ellemek bile riskli. Burada herkes dokunuyor istedigi gibi hakeme.

Rookie Mehmet Okur Gets T'd Up - YouTub

Bir süre sonra avrupada hakemlere normal bir sekilde davranan yabanci oyuncular , burada ayni sekilde hakemlere karsi agresiflesmeye basliyor. Sonra git hatasiz mac yönet.

Son düzenleme:
Sneijder üçlü mü çektirdi la :S

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu karisiklikta Fener sikeyi alenen yapar artik. Gundeme gelince bu mac ornek verilir gecistirilir.

Ciddi imaj kaybettik serefsiz Umut sayesinde.

sabri onumuzdeki senenin kontratini ayarlamaya calisiyor.

su aciklamalarin amatorlugune bakarmisin arkadas.

bir an once defolup gitmen dilegiyle.

Sabri su an LIGTV'de zekasini cok iyi ispatliyor.

Basin niye benim parami konusuyor, anlamiyorum, haksizlik yapiliyor, hic diger oyuncularin parasi konusulmuyor diyor.

Pardon?

Nasil konusulmuyormus, birde belki yeteneginden dolayi paran elestiriliyor? Adam agir zekasiz lan.

Sabri bir dur yahu zaten ortalık karışık

Bir düsünün simdi bunlar bizim sayemizde barisiyor mus camia olarak :D

Cidden nasil utanmaz lan bu türk futbolcular?

Kötü futbolcusun, tabi fazla kazaniyorsun onu konussana? Yetenegine göre hakediyormusun o parayi?

Sabri konusurken nerdeyse orturdugum sandelyeyi TV´ye firlatiyordum. Ulan yeter lan... 20 sene lan... Ulan, ne hayrin var bu takima 20 senedir, birde pahali rabalara binebiliyorsun.

Sabri'nin yılda bir kez gerçekleşen geleneksel ağlama olayı da gerçekleşti.

Tercüman ne lan öyle fransızca zor konuşuyor Carole soruyu anlamadan cevaplıyor

Sabri su an LIGTV'de zekasini cok iyi ispatliyor.

Basin niye benim parami konusuyor, anlamiyorum, haksizlik yapiliyor, hic diger oyuncularin parasi konusulmuyor diyor.

Pardon?

Nasil konusulmuyormus, birde belki yeteneginden dolayi paran elestiriliyor? Adam agir zekasiz lan.

Çok fena ağladı

Lionel Carole: "Bu maçı hak ederek kazandık. Kırmızı kartların da haklı olduğunu düşünüyorum."

Tercüman ne lan öyle fransızca zor konuşuyor Carole soruyu anlamadan cevaplıyor

Muhabir türkçe, tercüman İng, futbolcu japonca cevapladigi röportaj gordu bu gozler

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt