STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Diktatör Aziz bile kulüp üyeliğini taraftara tamamen açmış biz hala Liselilerin eline bakıyoruz...

Kadro madro hikaye. Yılanın başını kopartmadığımız sürece çiftlikten öteye gidemeyiz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun filan gitmez ya adam karaktersiz, karısına annesine küfür et, yarabbi şükür der öyle bir tip. Bulmuş mis gibi koltuğu, bırakır mı? Sanmıyorum..

Umut Bulut, ilk yarıdaki 2 şut denemesinde de isabet bulamazken sadece 10 başarılı pas yapabildi ve %77 başarıyla takımının en kötüsü oldu.

433 Chedjou-Donk-Selçuk ile oynamaz 3ü de temposuz oyuncu inanılmaz saçmalıklar yapıyor denizli,chedjou'nun önüne linnes-jose yap onu bile kabul ederim

ya renkdaş ne yapabiliriz bu sezonu bu futbolcularla bitirecez başka çare yok biletleri kesilecek olanların çaresine sezon sonu bakılacak.

Bu sezon bitti zaten ha bu futbolcularla ha paf takım oyuncularıyla en azından saçma sapan yapılanmanın önüne gitmek için sağlam protesto şart. Ses çıkarılmazsa bunların bir çoğu seneye oynamaya devam eder.

Chedj forvete geçsin.Emre çolak Bilal oyuna girsin. 3-1 yenmezsek bende bişey bilmiyorum.

Kıvanç tatlitug nikahına izinsiz gitti diye almamış kadroya diyorlar.
Denizlide bacağında ağrısı vardı riske etmek istemedim demiş. Şimdi sokuyor galiba

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu arada ortasahanın en iyisi stoper Chedjou siz düşünün takımın göbeğinin halini :)

bu sabri her zaman böyleydi köprüyü gecene kadar (sözlesme imzalayana kadar) iyi top oynar sonrasi yok. 15 senedir yedeklikten öteye gidemedi. kim geldiyse kötü damgasi yedi, bunun lobisi öyle kuvvetli ki amerika gibi adama kimse laf edemiyor.
Valla bilmem aga. Eğer Allah vermesin sezon sonunda Sabri ve Umut bu takımda kalırsa ben taraftarlığımı askıya alıyorum bu herifler gidene kadar. Aldığımız 3 kuruş parayı formaya GSstore'a basıyoruz Sabri karısının altına daha iyi bir araba çeksin, Hamit rızkına rızk katsın diye. Niye ben enayimiyim geçen sene aldığım formayı giyerim niye bi daha alıyım. Ben de bu mantıkla yola çıkarım 5 kuruş para harcamam çevreme de harcatmam. Bu ne yaa kafamızda saç kalmadı bize de yazık.

Erman Toroglu yardırıyor.
İzinsiz gittiyse verirsin cezasını diyor.
Sneijder in şeyindemi ister oynat ister oynatma diyor.
Sneijder en dandik kupa maçında bile oynamak isteyen bir topçu maç başı para almıyor.
Denizli net tükürdüğünü yaliyor şuan diyor

Erman hocam yine taraftara tercüman olmuş.

Sneijder en dandik kupa maçında bile oynamak isteyen bir topçu maç başı para almıyor.

Hangi kanal?

Kıvanç tatlitug nikahına izinsiz gitti diye almamış kadroya diyorlar.
Denizlide bacağında ağrısı vardı riske etmek istemedim demiş. Şimdi sokuyor galiba

Olabilir. Kıvanç'ın nikahı Paris'deydi. Wesley ve Yolanthe de davetliler arasındaymış.

Adamsın be Erman hoca...

Cidden en iyi yorumcu benim gözümde Uğur Meleke ile birlikte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erman hoca Denizli'den çok daha iyi işler yapabilirdi teknik direktör olsa.

Futboldan daha çok anladığı kesin yani.

Denizli geldiğinden beri ilk kez olumlu futbol oynadık ilk yarıda ama malesef golü yedik. Penaltı yoktu bence.

Sneijder in olmaması iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama özellikle yediğimiz gole kadar hızlı ve ileride pres yapan bir takımdık. Biraz yazık oldu.

Onda bence de penaltı yoktu ama Sabri'nin pozisyonu penaltıydı. Podolski ileride anlaşabildiği kimse yok Sneijder olsaydı Umut yerine en az 2 gol atmıştık o arada. Trabzon rezalet, bizde yaratıcı oyuncu yok kalenin dibine gelip atamayacak tipler çoğu Poldi'nin şutlarına bakıyor takım.

Yardırmak az kalır.Fatality çekiyor arka arkaya

Geri
Üst Alt