STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

O degilde Allahtan sampiyonluk yarisinda yokuz,yoksa neler olacagini tahmin bile edemiyorum..ama iyi oldu bizim maclara devamli acemi hakemleri veren mhk ve tff akillanirlar simdi...

NTVspor TS ile arayı düzeltme fırsatı yakaladı kaçırır mı şirinleri oynuyorlar :D Aspor'a geçtim

ooooooo en buyuk rakiplerimiz akhisar ve basaksehir berabere kalmis.

Hakem kötü değildi ya. Penaltılar yanlış bence ama iki takımada oldu bu yanlışlık. Eeee başka nerde hatası oldu ki

NKFVaklınaK

Maç sonu çok matrak oldu. Salih in hakeme kırmızı kart göstermesi unutulacak şey değil.... Ancak Trabzonlular hiç bozulmasınlar çünkü kartlar doğru.

Ama sonuç olarak 7 kişilik takımı beleş penaltıyla zor yenmiş olduk.

Adamin verdigi hangi kirmizi kart yanlis ?
Hakem'in verdigi kararlar dogru demissin.

Sabri'nin pozisyon penalti.
Koray'inki degil.
Ozer'inki sari degil (hadi tartisilir diyelim)
Umut'un pozisyon penalti degil.
digerleri dogru ama oyunun icine edildikten sonra :asd2:

Renktaşlar eğer Hakem Bitnel Bize yüklü miktarda para basmadıysa ismim Batuhan değil :) iyi para aldı adam.:D

Rıdvan doğru konuştu şimdiye kadar, pozisyonları da doğru değerlendirdi bence.

Güntekin ise bariz art niyetli konuşuyor.

çok net söylüyorum aynı maçın adı Fenerbahçe-Trabzonspor olsa hakem iki taraf için hatalı karar verdi derdi en fazla.

sabrinin elleriyle yaptığı penaltıların hiçbiri verilmiyor adam bugunu bulmuş hakemlerin :D

Çeptalk

12742484_1111097785615582_5465064054295390925_n.jpg

Salih Dursun denilen idiot amatörce hareket yapti, türk millet'i cocugu kutluyor.

Lan ciddiyim bu nasil ülke?

Rıdvan Dilmen: Bütun kartlar doğru. Özeri zaten tartısmaya gerek yok. Aykut Demir küfür etmiş. Cavanda hakemi ittirdi. Salih hakeme kırmızı kart gösterip çık dışarı dedi.

Rıdvan Oğlum senmisin ?

Geri
Üst Alt