STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Volkan'i alalim dediğimizde yerli diye les dediniz, akiyor adam

su les takimda volkan sen bir fark yaratmazdi....mantalite degismeli bizde, acikcasi kafasinda futbolu bitirmis doymus yerli cöpler ve muslera haric hedefi kalmamis bir takimda sezonu tamamlamaya calisan yabancilarla yine ilk 4 e anca girerdik...

önde presi iyi yapıyor kargalar bizse baskılı presli futbol namına en ufak birşey yok 2 yıldır

ırkçıda aynıydı denizlide

Selçuk şu maç temposunda ancak top toplayıcı olur o da torpilliyse
Aynen öyle onu bile olamaz hatta şu haliyle :red: Yani şu maçı biraz izleyeyim sonra kapatırım dedim ama öyle tempolu güzel bir futbol var ki sahada gözümü ayıramadım. Şu iki takımın oynadığı topu görüpte utanmayan oyuncu Galatasaray'ın futbolcusu olamaz. Sözde başkanından sözde oyuncularına kadar şu maça bakıp utansınlar başka bir şey diyemiyorum.

fener gökhan gönülün taraftan hiç gitmedi nerdeyse

2. devre o taraftan da gelirler maç 3 olur

İki takımda top kapmasını becere biliyor rakipten.
Bizimkilere Slalom atıyor elalem.

NKFVaklınaK

Ulan bunları böyle izledikçe insanın kanser olma riski iyice artıyor.

Volkan-Alper ikilisine çöp dedim hep ama adamların çöpleri bile bizim takımdaki çöpoğlu çöp yerlilerden çok üstte.

Yalnız hakemde kötüydü. Olmayan bir faulden gol yedirdi Beşiktaş'a ve vermediği kartlarda vardı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bu sikecilerin futbolculari inanilmaz pislik karaktersiz, ulan burak yilmaza hirsiz diyen kuslar alper -topal-caner-gönül-persinin daha dokunmadan 3 takla atmalarini görmez, sikeci yavsaklar..

Kim ne derse desin bu topal çok düz adam lakin görevini çok iyi yapıyor valahi

Bjk yerine biz olsaydik, 4 olmustu simdiden. Capiniza tüküreyim ihtiyar musti ve dursun. Ölün.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt