İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Selçug bu maçta nal toplardı açık net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'u neden karıştırıyorsun?Sana göre hala Selçukta akıyor.
atiba önliberoysa bizim donk ne bok oluyor acaba
Volkan'i alalim dediğimizde yerli diye les dediniz, akiyor adam
Selçuk'u neden karıştırıyorsun?
Volkan'in aktığı hususunda hemfikir miyiz?
Atiba birde sezonun en kötü oyununu oynadı bence pas olarak ama çok sağlam adam
Aynen öyle onu bile olamaz hatta şu haliyleSelçuk şu maç temposunda ancak top toplayıcı olur o da torpilliyse
Yani şu maçı biraz izleyeyim sonra kapatırım dedim ama öyle tempolu güzel bir futbol var ki sahada gözümü ayıramadım. Şu iki takımın oynadığı topu görüpte utanmayan oyuncu Galatasaray'ın futbolcusu olamaz. Sözde başkanından sözde oyuncularına kadar şu maça bakıp utansınlar başka bir şey diyemiyorum.Adam bir de GS taraftarıymış
Yazık oldu
Kes ya.Benim futbol bilgimin zekatı sana allame-i cihan olur.Boş yapma. Selçuk'u topçu gören zihniyetle oturup futbol konuşacak kadar şopar değilim.
Maçta Atiba diye kimi izliyorsunuz adam besiktasin en kötüsü. Mehmet topal dersiniz anlarim adam fena supurucu sağbek solbek stoper kim ileri cikarsa eksiğini kapatıyor.atiba önliberoysa bizim donk ne bok oluyor acaba
Yalnız hakemde kötüydü. Olmayan bir faulden gol yedirdi Beşiktaş'a ve vermediği kartlarda vardı.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya inanmayin söyle asparagas seylere.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk