Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
2 tane mal klup ne bekliyon kiBeşiktaşlılar aşmış fener evde derbi kaybetmiyor ya bakirelik gidecek elden patlatacaz mesajı.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane mal klup ne bekliyon kiBeşiktaşlılar aşmış fener evde derbi kaybetmiyor ya bakirelik gidecek elden patlatacaz mesajı.
Beşiktaşlılar aşmış fener evde derbi kaybetmiyor ya bakirelik gidecek elden patlatacaz mesajı.
BJK alır veya FB
Bir diğer ihtimal de berabere bitmesi

Beşiktaş Ülker Stadyumu'nda 12 maçtır galip gelemiyor.Son galibiyetleri 04-05 sezonundaki Pancu'nun kaleye geçtiği meşhur 3-4'lük maç.Beşiktaş şampiyon olursa gelecek sezon 3.yıldız için savaşan Beşiktaş ve 4.yıldız için savaşan Fener'in arasından sıyrılıp şampiyon olmaya çalışacağız.Fenerbahçe şampiyon olursa Fener gelecek sezon 4.yıldızı takmanın rahatlığıyla 7 sezon sonra katılacağı ŞL'ye odaklanacağı için ligi 2.planda bırakacatır.Böyle olursa şampiyonluk hasreti 7 seneye çıkmış,stadının açılmasıyla iyice gaza gelen aç 1 Beşiktaş'la yarışa gireceğiz.2 türlü de işimiz çok zor bence.Bu yüzden 2 kulübün birbirini yemesini zevkle izliyor,ete para vermeyin yiyin birbirinizi ... diyorum..![]()
Umarım Dortmund gelir.Fenerbahce SK sur Twitter : "BİLGİLENDİRME https://t.co/QeCdafe9Vu"
Bu twitten sonra tiner tarafini tutmaya karar verdim,
Fenerbahce SK sur Twitter : "BİLGİLENDİRME https://t.co/QeCdafe9Vu"
Fenerbahce SK sur Twitter : "BİLGİLENDİRME https://t.co/QeCdafe9Vu"
Boş işler işte bunlar geçen sene fiko atıp tutuyordu ama elin Brugge vurup geçti. Genelde bu tür şeyler fb nin hep içinde patlar.Fenerbahce SK sur Twitter : "BİLGİLENDİRME https://t.co/QeCdafe9Vu"
Fenerden cacık olmaz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 yılında şöyle yazmışım. Hazır şimdi dışarıdan, içeriden bizim foruma meraklı gözlerle bakarlarken, fırsat bu fırsattan nostalji yapayım. Tekrar tekrar parmak yormaya gerek yok
Evvel mahsus selam eder, gözlerinden öperim Fenerbahçeli kardeşim (!)
Zaman çok çabuk geçiyor, sen bir türlü değişmek bilmiyorsun. Her daim masallar üzerinden taraftarlık ve büyüklük taslıyorsun.
Kimi zaman papazın çayırından palazlanan bir cumhuriyetin ferdi oluyor, kimi zaman Atatürk’ü Fenerli ilan ediyorsun.
Sıkıldım artık biliyor musun?
Bizim kazandığımız UEFA şampiyonluğuna şans diye kulp takan sen. Çakma Harrington kupasıyla bir milletin onurunu kurtardığınızı iddia edebilecek kadar rezilleşebiliyorsun. Sanki o maçlar da dev İngiliz takımlarını yenmişsiniz gibi kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Miçolardan ve tayfalardan mütevellit rakiplerine karşı kazandığın başarıyı 8 sütuna manşet edip, kendin çalıyor kendin oynuyorsun.
Nedense başkanlarından hiç bahsetmiyorsun ? Belki bilmiyor, belki de bilip çaktırmıyorsun. Hatta resmi sitenizde adlarını açıkça yazmak yerine kısaltmalarla umuma arz edenlere karşı sesin çıkmıyor, üç maymunun evrim geçirmiş sarı lacivert haline bürünüyorsun. Dr. Nazım’lar, Ömer Faruk Efendiler yok hükmünde sayılırken, olmadık kulplarla kendini, Atatürk’ün takımı ilan edip, onun arkasına saklanıyorsun.
Aslında alışmıştım senin bu çocukça şımarık tavırlarına ,gülüp geçiyor, mabadının üzerine her oturuşunu tebessümle izliyordum.
Lakin yıldırımlar yaratan bir başkanın çocukları olarak, şike şike kazandığınız şampiyonlukların ve maçların ortaya çıkmış olması her şeyi alt üst etti. Yalanlarına, riyalarına ve de kendini beğenmiş çakma tavırlarına tahammül edemez oldum. 30 senedir kulpunu tutamadığın Türkiye Kupası başarısızlığın bile artık bana komik gelmiyor . Sigma’dan 7 yemen, Caen, Van, Pendik faciaların dahi hükmünü yitirdi. Benim için hiçbir anlam ifade etmiyorsun güzel kardeşim.
Bunu 7 Aralık gecesi anladım. Üzerinizden buldozer gibi geçtiğimiz o gece gördüm ki, siz bizim için ölmüşsünüz. Üçün birini aldığınız o gece bana gösterdi ki bizim için Fenerbahçe diye bir camia yok.
Bir tarafta adı hiçbir pisliğe bulaşmamış bir camia, öte yanda her türlü rezilliği ifa eden, bu da yetmezmiş gibi bundan yüzü dahi kızarmayan, haklı çıkma çabası gösteren bir camia…
Özetle güzel kardeşim, siz bizim sırtımızdaki kambursunuz. Kendisini Galatasaray’la var etmeye çalışan sarı lacivert bir mikro organizmasınız. Düşün artık yakamızdan.
Bu rekabetin veraset ilamı 7 Aralık gecesi Aslantepe’de yayınlanmıştır.
Siz Aziz kalın, aziz olun. Lakin bundan kelli bizden uzak durun…
F.Bahçe hissesi alan büyük yatırımcılar
Ethem Sancak
Ali Koç
Ferit Şahenk
Yıldız Holding
Limak
Abdullah Kiğılı
Acun Ilıcalı
ETS Tur
Bunlar bos isler. Herhalde takilacak bize, isin bu kismini yadirgamayin. Kaldi ki yazdigin yazi da sacma, bi galibiyetle bitti mi yani rekabet? Yakistiramadim sana ozan.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk