STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Fener size olarak BJK'yi eziyor. Topal-Souza-Persie-Kjaer-Alves ikili mücadelelerde çok sağlamlar. GG-Caner-Volkan-Alper de koşu kaliteleriyle fizik oalrak ağırlık koyuyorlar.

Diego sırıtıyor arada. Açık söylüyorum Diego yerine Sneijder'i koy ilk yarı 5 olurdu.

Takımını kur adam akıllı bak neler yapıyorsun onlara orada

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben farkli mac mi izliyorum begenenler olmusta?

Iki vasat takim, taktik, plan ve sistem olmadan mal mal saldirip duruyor. Iki takimdan biri akilli olup oyunu sakinlestirip top tutmaya calissa cok bos alan bulur, cünkü digeri mal gibi pres yapiyor.

Topal sezon sonu takıma kazandırılmalıdır.

Aynen öyle onu bile olamaz hatta şu haliyle :red: Yani şu maçı biraz izleyeyim sonra kapatırım dedim ama öyle tempolu güzel bir futbol var ki sahada gözümü ayıramadım. Şu iki takımın oynadığı topu görüpte utanmayan oyuncu Galatasaray'ın futbolcusu olamaz. Sözde başkanından sözde oyuncularına kadar şu maça bakıp utansınlar başka bir şey diyemiyorum.

Mücadele filan hikaye. Futbolcun kalite değilse mücadelesi bile akılsız olur bkz Umut. Zaten malların olduğu bir takımda kaliteli futbolcuların bile "nasıl olsa bu takımdan bi b.k olmaz der ve kendini bırakır"

su les takimda volkan sen bir fark yaratmazdi....mantalite degismeli bizde, acikcasi kafasinda futbolu bitirmis doymus yerli cöpler ve muslera haric hedefi kalmamis bir takimda sezonu tamamlamaya calisan yabancilarla yine ilk 4 e anca girerdik...
doğru ama yine de takıma kazandırılırsa şimdi olmasa bile uzun vadede katkı vereceği aşikar bir topçu volkan.
önümüzdeki sezon faydalanirdik mesela. balıkları kaçıriyor, sonra da tüh kaçırdık diye hayıflanıyoruz hep.

Fener size olarak BJK'yi eziyor. Topal-Souza-Persie-Kjaer-Alves ikili mücadelelerde çok sağlamlar. GG-Caner-Volkan-Alper de koşu kaliteleriyle fizik oalrak ağırlık koyuyorlar.

Diego sırıtıyor arada. Açık söylüyorum Diego yerine Sneijder'i koy ilk yarı 5 olurdu.
Diegodan çok rvp çöp resmen. Ölmüş resmen.

NKFVaklınaK

Tribun Dergi@tribundergi 18 Haz 2015
Burak Yılmaz: İtalyan hocalarla sürekli fizik gücüne dayalı idmanlar yaptık. Hamza hoca geldi sadece topla çalıştık. Meyvalarını da topladık

İşte bu Hamza'nin geçen sene nasıl 3 kupa aldirdiginin kanıtıdır. Prandelli sezon öncesi takımı çok iyi çalıştırmış ti ve biz sezonun son haftalarında çoğu maçı 80 den sonra gol atarak kazanmıştık. Takım hiç yorulmuyordu ve maç bitene kadar çok iyi performans sergiliyorlardi. Hamza da o takıma geldi ve sadece olması gereken kadroyu çıkardı fantezi yapmadı. Yanı resmen hazıra kondu ve İtalyanların meyvesini yedi.

Birde bu seneki takıma bak, maç başlıyor 15 dk bi kıpırdanma var sonra kimsenin kosacak hali yok.

Bu senede Hamza iyi bir Bursa ya gitti hazıra kondu seneye kalırsa o takımdan da birşey olmaz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal olcayi cikarip, töreyi almasi lazim.

Bizim ihtiyar olsa bi bok yapmaz, ama senol yapar.

Allah belani versin mustafa ve tursun...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Diego hakaten leş tam oraya wesley gibi adamları eksik Allah muhafaza o zaman çok iyi takım olurlardı..

Volkan bize gelse yasin ve olcan performansi sergiler ama yasin ve olcani fenere koy keske biz alsaydik deriz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alakası yok.yasin bir beyin yoksunu ve olcan'da çalım atmayı bilmiyor.
volkan ise ne beyinsiz, ne de çalımı beceremeyen topçu. başarısız olma olasılığı çok dusuk. ha bu sezon takım halinde kepaze olduğumuz için bu yıl etkisiz kalabilirdi ama önümüzdeki sezon estirirdi.

Topal sezon sonu takıma kazandırılmalıdır.

Ben birkaç senedir istiyorum ama bu saatten sonra bence sınır kalkmışken Topal gibisini buluruz. Topal da ayrılmaz artık oradan.

Hem Emre İngiltere'den dönerken hem de Topal dönerken biz alsaydık çok farklı olurdu. Özellikle Emre dönerken Polat alsa Rijkaard'ı filan kurtarabilirdi.

bu mactaki temponun bizim macta oldugunu dusunun.

simdide gozunuzun onune 4 dakikada belini dogrultamayan selcuk beyzadesini, kagni hakan balta beyi, gobekli olcan beyi ve 67 yasindaki bilal efendiyi getirin.

beyin direk error veriyor.

Mac'tan sonra fenerli yorumcularin klasik algi operasyonunu izleriz: Fener varya Fener, akilli olsaydi tarihi fark gelirdi.

Bu yorum da sirf mal gibi topun pesinden kostuklari icin. Fener ciddi sekilde fena overrated takim.

Geri
Üst Alt