STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Iki pozisyon haric (nando, wes) heriflerin kadrosu bizim kadroyu cok fena tokatlar. Ama gel gör ki hamza serefsizi, beyinsizi bu kadro bana yeter tripleri atiyordu sezon basinda. Kafana insallah saksi düser de geberirsin, ihtiyar musti de arkandan cehenneme dogru yol alir, kapida da tursun size tursu ikrami yapar. Ölün.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mac'tan sonra fenerli yorumcularin klasik algi operasyonunu izleriz: Fener varya Fener, akilli olsaydi tarihi fark gelirdi.

Bu yorum da sirf mal gibi topun pesinden kostuklari icin. Fener ciddi sekilde fena overrated takim.

Bi Galatasaray taraftarinin en azindan su azimdeki fb ye böyle bisey deme lüksü yok. Bizim hiyarlar zahmet edip k.clarini kaldirmiyor. Ona ne demeli?

Arenadaki bjk ve fb maclarindan bir tek ben mi cekiniyorum?

Bi Galatasaray taraftarinin en azindan su azimdeki fb ye böyle bisey deme lüksü yok. Bizim hiyarlar zahmet edip k.clarini kaldirmiyor. Ona ne demeli?

Ben Fenerbahce'yi yorumluyorum. Bi halt oynadiklari yok. Saha da futbol yok. Bunu söylerken agizimdan Galatasaray daha iyi oynuyor lafi cikti mi? Cikmadi.

Ben birkaç senedir istiyorum ama bu saatten sonra bence sınır kalkmışken Topal gibisini buluruz. Topal da ayrılmaz artık oradan.

Hem Emre İngiltere'den dönerken hem de Topal dönerken biz alsaydık çok farklı olurdu. Özellikle Emre dönerken Polat alsa Rijkaard'ı filan kurtarabilirdi.

Hazır yabancı almaktansa yerliyi tercih ediyorum :D

Şaka bir yana dediğin gibi yabancı bulunur ama bonservissiz olması avantaj.

4-3-3 oynayacaksak tek ön liberoda daha iyisini zor alırız bence.

Emre konusuna kesin katılıyorum, adam zaten TR'ye dönersem GS'ye gelirim demişti para yok bahanesiyle alamadı sonra kimlere ne paralar döküldü.

Elano'ya Misimovic'e saklamışlar o paraları

Cenaze namazini kilariz insallah,

Hamza Hamzaoglu
Mustafa "Moruk" Denizli
Dursun "Tursun" Özkek.

bu mactaki temponun bizim macta oldugunu dusunun.

simdide gozunuzun onune 4 dakikada belini dogrultamayan selcuk beyzadesini, kagni hakan balta beyi, gobekli olcan beyi ve 67 yasindaki bilal efendiyi getirin.

beyin direk error veriyor.

bu sahada biz olsaydik sikecilerin bu kadar tempo yapmasina izin vermezdik, cünkü selcuk kicini koyarak, faul alir, ataga cikarken toplari stopere yada yana oynar,sonra pas rekoru kirarak maci bitirirdi, selcukun oldugu bir macta hic birzaman tempo olmaz..bizzat gözlerimel gördüm ataga hizli cikiyor tempo yapiyor diye bruma ya firca atmisti...

Bu iki looser kulübün karşısında bizi bu hallere düşüren yönetimlere teknik direktörlere futbolculara her saniye sövüyorum

Fener kanatları iyi kullandı Beşiktaş ta o kadar panik futbolu oynadı ki resmen fenerin ekmeğine yağ sürdü. Biraz akıllı oynasalar di aslında fener kanatlardan çok açık vermişti degerlendiremediler.

Olcay, oğuzhan ve Sosa kötüydüler ama Sosa kreatif bir oyuncu o yüzden takımda kalmalı.

Töre ve orta sahaya biraz defansif bir oyuncu almalı. Olcay ve oğuzhan dışarı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahadaki bildigin kaos futbolu, bildigimiz futbol degil ayri bir brans bu

bu sahada biz olsaydik sikecilerin bu kadar tempo yapmasina izin vermezdik, cünkü selcuk kicini koyarak, faul alir, ataga cikarken toplari stopere yada yana oynar,sonra pas rekoru kirarak maci bitirirdi, selcukun oldugu bir macta hic birzaman tempo olmaz..bizzat gözlerimel gördüm ataga hizli cikiyor tempo yapiyor diye bruma ya firca atmisti...

İmza

bence beşiktaş çevirir maçı cenk tosun ve gökhan töre girer olcay ve quaresma yerine

Geri
Üst Alt