STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Neden yıllardır bu bneleri burda yenemediğimizi anladınızmı bunların çirkefliklerini o. Karılardan almış haklı olsanız bile hani o karılar kendini yerden yere atar polissss diye bağırıp haklı cıkarlar ya bunlarda o karılar gibi işte.

Sahada 11 tane melo tarzi oyuncuyla oynarsak bunlari orada oglan yapariz.

Bakalım Şenol konuşacak mı maç sonu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu bjk bu stoperleri çok kafası ağrır gibi. Q7 yi almalıydık demeden geçmeyecegim yine

NKFVaklınaK

Fenerin tarihindeki tek başarısı derbide bilmem kaç sene kendi evinde mağlup olmadı geyiği başlar şimdi tüm programlarda.

Ezik bir takımın basarisi bu olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan sonra barlar,
Otelde karılar,
Napıyorsunuz siz
Aferin çocuklar!

Bu kötü günlerimizde geçecek elbet. O zaman tekrar ve tekrar fenerbahçe köpeğine ''ŞAMPİYON CİMBOM'' yazdıracağız...

Bu türk futbolunun icine barut sokayim. Lanet olsun böyle futbola, cayir cayir yansin her bir futbol mensubu..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben geçen sene de dedim Beşiktaşın işi zor şampiyonluk için diye.

Yani en iyi stoperi Ersan olan bir takım şampiyon falan olamaz. Ve bir de gittiler bu Ersanı sattılar yerine ondan daha kötüsünü getirdiler. Hadi kötüsünü demeyelim de daha yetersizini diyelim.

Edit: Tek sorunları stoper değil yanlış anlaşılmasın onu da söyleyeyim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Artik burdan vermez bu i.neler.

Sampiyonluklar esitlendi.

Su an durum: bizde lesler ötesi, cehennemlik topcular birligi

Onlarda yasli ama oturmus bi takim.

Cehennem de cayir cayir yanarsin insallah hamza i.neoglu, tursun i.nebek ve mustafa moruk i.neli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Cunonun diğer Türk eyyamcilarindan tek farkı eyyami daha ince yapması

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben geçen sene de dedim Beşiktaşın işi zor şampiyonluk için diye.

Yani en iyi stoperi Ersan olan bir takım şampiyon falan olamaz. Ve bir de gittiler bu Ersanı sattılar yerine ondan daha kötüsünü getirdiler. Hadi kötüsünü demeyelim de daha yetersizini diyelim.

Edit: Tek sorunları stoper değil yanlış anlaşılmasın onu da söyleyeyim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Trabzon'u yenmek zorundalar.Liderliği 3-4 hafta içinde geri alamazlarsa eksik olan maçlarıyla birlikte,Fener şampiyon olur.

MAÇ NASILDI BJK NİN HAKKI YENDİ Mİ yoksa ortada bir maç mı oldu?

pzo2qN.jpg

Geri
Üst Alt