STSL 15/16 H:24 | Beşiktaş 3-1 Eskişehirspor | MS | 7 Mart

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

a6752stsllogo.png

1ML16N.gif
c80ecv.png
eskisehirspor.png

Spor Toto Süper Lig 15/16 Sezonu 24. Hafta
Beşiktaş - Eskişehirspor
7 Mart Pazartesi
20.00

Son düzenleme:
TFF'nin sitesinde maçın Olimpiyat'ta olduğu yazıyor.Başakşehir'de olsa kesin Bjk alır derdim de Olimpiyat'taysa derbi mağlubiyeti sonrası tehlikeli maç.Yine de tek farklı Bjk alır diyorum.

Eskişehirin son şansı.. Bjk eğer küçümserse her şey olabilir. Geçen sene Balıkesiri kendi evlerinde yenemediler mesela.

Beşiktaş eskisehirin içinden geçer

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç başakşehire alınmış.

O zaman daha rahat kazanırlar.Bu sene içerideki 12 maçın 8'sini Başakşehir'de 4'ünü Olimpiyat'ta oynadılar.Şampiyon olurlarlarsa stadsız Bjk falan diye başımızın etini yiyecekler ama öyle 1 şey yok.Başakşehir'in atmosferi gayet iyi.

maçı alabilirler mi bilemiyorum,canlanmaları lazım.

SON DAKİKA - Beşiktaş'a konuk olmak üzere yola çıkan Eskişehirspor takım otobüsü trafikte kaldı.

Beşiktaş XI: Tolga, Beck, Marcelo, Alexis, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Sosa, Quaresma, Gomez.

Eses'in orta saha dümdüz oyuncularla dolu.Bjk gümletir

Cc9eEPIWAAAzQ5x.jpg

emre güralı da sağ açıkta ancak adnan aybabanın ağabeyi oynatırdı

Bunlar şampi olsun dedik ama ne hırs ne istek var. Nah şamp olursunuz böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senol Günes ne yedi, ne icti bilmiyorum... Kerim´in süresinin artmasini beklerken, Töre´nin de süresini kesti... Gökhan Töre´nin performansi BJK adina cok önemli, gecen sene de performansi düstügü an, takim tersini toparlayamadi daha.

Töre ayak bileğinden sakat ama Olcay öküzü yerine Frei'a şans vermeliydi.

bjk sağlam yükleniyor ama bi şekilde ilk golü eskişehir atacak gibi bi his doğdu içime

Geri
Üst Alt