STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

5 yersek yönetim istifa eder

Podolski mi yediyordu? Iste taraftarin anlayisa bak. Senin defans oyuncun niye var? Böyle hatalari kapatmasi icin. Balta ne yapiyor?

savunduğun şeye bak. Takım bitik ayırt etmeden herkes bitik. Yabancıları savunmayı bırak hele podolskiyi hiç savunma haftalardır eli belinde bitmiş vaziyette dolanıyor ortalıkta AYNI SELÇUK, SNEİJDER, OLCAN, YASİN, UMUT V.B gibi.

TT Arena'da "Formayı çıkarın çıplak oynayın." sesleri.

Dursun ebemizi belledin. Bir bellemedigin kulak arkamiz kaldi Gel onuda belle rahatla

Yönetim yaza değil derhal defolup gitmeli hemde maçtan sonra..adi şerefsiz herifler.YTakında kümeye diye tempo tutacaklar.yazıoklar olsun

Takım halinde kötüyüz.Sneijder Podolski Selçuk aynı anda sahada oldugu zaman bize lüx.Podolski yürüyor, Selçuk yürüyor.Forvetin top tutamıyor.Emre Sneijder savunma yönü zayıf.Yasin rezalet.Bu takımdan Sneijder ve muslera hariç herkes gitmeli.Bu podolskiyide bana övmeyin.Bildiğin emekli modunda eleman.Çine mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin.

şerefsiz ultravestileri de mamalamışlar belli ki. hiç tepki yok şerefsizlerde.

Ha muslera ha cenk ıkısıde aynı kalıbrede

Bu maci kaybettik zaten bari 0-4 falan olsunda Dursun dan kurtulak.

satilmis picler. mancini berabere kalinca mancini yönetim istifa diye bagirdiniz, simdi ise cit yok. böyle taraftar grubun amk ben. bide üstüna yönetim istifa diye bagaranlari susturiyorlar

tribündeki aşifteler ne poka yarar?

Tamamen yanlis tercihler yüzünden bu durumdayiz. Capsiz teknik adamlar tercihi bizi bu hallere düsürdü ve bunun sorumlusu capsiz baskan.

Takımı komple Çin'e yollamak lazım

10 futbolcu alana 20 tane bedava

Hala bu takımı destekleyen haindir sadece istifa icin stada gidilmeli en ufak destekleyen tezahurat yapan gs düsmanıdır

Melo yu buragi Tellesi yollayanlara burdada yollatiranlara selamlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt