Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep ayni isimlerden golü yiyoruz, bunu kimse görmüyor mu arkadas? Örnegin ilk gol, Olcan-Balta. Her mac ayni isimler.
Ama kesilen hep sucsuz isimler oluyor, Koray fln.
Ikinci golü saymiyorum, tamamen bireysel hata.
Hep ayni isimlerden golü yiyoruz, bunu kimse görmüyor mu arkadas? Örnegin ilk gol, Olcan-Balta. Her mac ayni isimler.
Ama kesilen hep sucsuz isimler oluyor, Koray fln.
Ikinci golü saymiyorum, tamamen bireysel hata.
Tamamen yanlis tercihler yüzünden bu durumdayiz. Capsiz teknik adamlar tercihi bizi bu hallere düsürdü ve bunun sorumlusu capsiz baskan.
Haftaya gençler bize 6 tane doser. Fenev de 4 tane atar. Eğlenceye gel. Hadi inşallah.
Ben kim hata yapıyorsa söylerim başakşehir kontra takımı orda kaptırırsan bu golü yersin sanki taktik falan çalışıyoruz da defansı suçlayacağım o pozisyonda.Podolski mi yediyordu? Iste taraftarin anlayisa bak. Senin defans oyuncun niye var? Böyle hatalari kapatmasi icin. Balta ne yapiyor?
Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?
Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.
Donk ta rezilSelçuk, Umut dışarı. Donk, Jose içeri.
Poldi
Emre Wes Yasin
Donk Jose
Olcan Hakan Denayer Linnes