STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

Cc33JdqW4AAtV3w.jpg

Hep ayni isimlerden golü yiyoruz, bunu kimse görmüyor mu arkadas? Örnegin ilk gol, Olcan-Balta. Her mac ayni isimler.

Ama kesilen hep sucsuz isimler oluyor, Koray fln.

Ikinci golü saymiyorum, tamamen bireysel hata.

Yav saçma sapan konuşmayın 1-2 troll hariç herkes görüyor burada da bizim görmemiz bir şey değiştirmiyor.

Haftaya gençler bize 6 tane doser. Fenev de 4 tane atar. Eğlenceye gel. Hadi inşallah.

Hep ayni isimlerden golü yiyoruz, bunu kimse görmüyor mu arkadas? Örnegin ilk gol, Olcan-Balta. Her mac ayni isimler.

Ama kesilen hep sucsuz isimler oluyor, Koray fln.

Ikinci golü saymiyorum, tamamen bireysel hata.

Hakan korayın arkasında bir lobi yok.Bizim sözde şu evlatlar var ya onlardaki dokunulmazlık evlat lobisi milletvekillerinde bile yok.

burak diyen var hala hamzacılar da gelsin tam olsun..sonra takım niye böyle diye ağlarlar.sorunu görecek bilgileri yok çünkü.

Tamamen yanlis tercihler yüzünden bu durumdayiz. Capsiz teknik adamlar tercihi bizi bu hallere düsürdü ve bunun sorumlusu capsiz baskan.

capsız hatalar yapan bizzat aysal.

sonrasında lise faktörü. her basarıdan sonra kulübün kanını emen derin liseliler..

İnan Kırac ve tayfası diyoruz bunlara..

Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?

Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.

Selçuk, Umut dışarı. Donk, Jose içeri.

Poldi
Emre Wes Yasin
Donk Jose
Olcan Hakan Denayer Linnes​

İlk yarıda oyuncularımızın ortalama pozisyonları

Cc33bz0WAAAWN2Q.jpg

:red:

Bütün Takımı çöpe at....

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Ben su an TD olsam yapacagim olay hemen Balta'yi disari alip tekme atmak olurdu. Olcan da top geldigi an durup orta aciyor. Kosmak nedir bilmiyor 120 kilo.

Podolski mi yediyordu? Iste taraftarin anlayisa bak. Senin defans oyuncun niye var? Böyle hatalari kapatmasi icin. Balta ne yapiyor?
Ben kim hata yapıyorsa söylerim başakşehir kontra takımı orda kaptırırsan bu golü yersin sanki taktik falan çalışıyoruz da defansı suçlayacağım o pozisyonda.

Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?

Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.

Onların zaten Allah belalarini. Heryerlerinden ciksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Olcan,yasin,selçuk,umut gibi tek hücreli topçulara sahipsen normal ilk 5 dışı olman

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun & Hamza allah belanızı versin diyecek bir şey yok. Biri gitti diğeri kaldı. O da gidecek. Bir an önce olağanüstü kongre kararı alınıp seçime gidilmeli. Bu kararın alınmadığı her saniye zarar.

Selçuk, Umut, Olcan, Yasin, Semih, Balta, Sarbi, Cenk isimlerinden biri dahi seneye bu formanın yüzünü görememeli.

İY | Galatasaray 0-2 Başakşehir
Topla oynama: %66 - %34
Pas yüzdesi: %90 - %77
Toplam şut: 5 - 8
İsabetli şut: 4 - 4

Barcelona gibi pas yapiyoruz ov

Geri
Üst Alt