Mert ARIKAN
Cezalı
- 12 Ocak 2011
- 52
- 0
- 256
Demek bu sene kalede Nando olmasaydı çok acayip bir durumda olurduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdas zamanini böyle seylere harcama. iyi oynayan degil, lobisi olan oynuyor. kadro kurma zamani coktandir gectiSelçuk, Umut dışarı. Donk, Jose içeri.
Poldi
Emre Wes Yasin
Donk Jose
Olcan Hakan Denayer Linnes
işsiz takımı abi onlarSu trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?
Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.
Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?
Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.
Elbette top orda kaptirilmaz. Ama her kaptirdigin top gol olacak diye birsey yok. Orda Balta resmen topu izliyor, ayakta uyuyor, hamle bile yapmiyor. Tamamen Balta'nin sucu olurdu cünkü savunulacak bir toptu o.Ben kim hata yapıyorsa söylerim başakşehir kontra takımı orda kaptırırsan bu golü yersin sanki taktik falan çalışıyoruz da defansı suçlayacağım o pozisyonda.
ultraköpekler bedava bilet için susuyorlr
GSC yönetimi = Dursun yönetimiAydin ayni seyleri aylardir yapiyor hep 3 günlük ceza alip devam ediyor trollüge.
Hakkını yeme Akhisar maçında attı bir taneanti burakcılar konuşsanıza yaumut daha iyi buraktan diyordunuz yahu
adamın 2016da daha kaleyi bulan şutu yok ligde
![]()
İlk yarıda oyuncularımızın ortalama pozisyonları
![]()
![]()