STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

Demek bu sene kalede Nando olmasaydı çok acayip bir durumda olurduk.

Bütün yerli oyuncuların ve onları seven satilmislarin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?

Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.
işsiz takımı abi onlar

Su trollere artik birsey demiyormusunuz? Coluk cocuk cani sIkIlIyor foruma girip diger üyeleri tahrik ediyorlar, sonunda onlar ceza aliyor. Bu nasil düzen arkadas?

Insan cidden issiz gücsüz olmali. Eminim aksam arkadaslarina telefon acip 'Hehehehe internette trollük yaptim, acayipti' diye anlatiyordur tek elle.

sorma yaw

biri agzinin payini vermeli bunlara

Ben kim hata yapıyorsa söylerim başakşehir kontra takımı orda kaptırırsan bu golü yersin sanki taktik falan çalışıyoruz da defansı suçlayacağım o pozisyonda.
Elbette top orda kaptirilmaz. Ama her kaptirdigin top gol olacak diye birsey yok. Orda Balta resmen topu izliyor, ayakta uyuyor, hamle bile yapmiyor. Tamamen Balta'nin sucu olurdu cünkü savunulacak bir toptu o.

Takımımız ilk yarıda 5 şut çekerken, bunlardan 4'ü isabetli oldu.

Cc33uU8WAAEeHd1.jpg

Buna karşın rakibimiz 8 şut çekerken, bunlardan 4'ü isabetli (2'si gol) oldu

Cc33_ZCXIAAVcQI.jpg

anti burakcılar konuşsanıza ya :D umut daha iyi buraktan diyordunuz yahu :) adamın 2016da daha kaleyi bulan şutu yok ligde :)

Aydin ayni seyleri aylardir yapiyor hep 3 günlük ceza alip devam ediyor trollüge.

Trolleri toplayın burdan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
fener ne yapar bu topçu bozuntularını acaba.fark olsun isterim hepsi defolup gidecekse.başta kaptan bozuntusu nazik bey.radikal birşey olmazsa herkes bu koyunu gütmeye devam edecek çünkü seneye.

Geri
Üst Alt