STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

ben bu kadar mali bir arada görmedim (sneijder,nando,poldi,bilal,linnes,denayer hariç)

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu maçtan sonra selçuk yasin hakan balta kadro dışı bırakılmalı

Hakanbalta ölmüş ağlayanı yok.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ve ekibini döve döve yollamak lazım.O stada gidip yönetimi istifaya davet etmeyenlerinde gelmișini geçmișini ...Şuraya bak ne hale geldi koca kulüp.

anti burakcılar konuşsanıza ya :D umut daha iyi buraktan diyordunuz yahu :) adamın 2016da daha kaleyi bulan şutu yok ligde :)
abi ikiside yetersiz, anti burak'li olan pro umut'lu degildir bence :). buraki satark 20 million euro civari para girdi/maas ödemelerden kurtulduk. gerisi selcuk, olcan etc. basina

Aynen, adamlar sürekli ayni cezayi aliyor, ama hep 3 gün. 1. kez ok, 2. kez verirsin 2 hafta, 3. kez verirsin 1 ay fln. Bu ne arkadas 3 gün?

Sonra diger üyeler tahrik olup küfür ediyor, ne bileyim kac ay ceza aliyor. Tamam sen yine de küfür etmede, ama bir noktadan sonra insan cidden zor durumda kaliyor.

Visca'yı beğenmeyenlere attığı gol.

4fe1331962a2561609c11222e5791820.jpg

Umut burak'dan daha iyi değil burak umut'dan daha iyi değil. İkisi de birbirinden beter. Birinden kurtulduk. Darısı diğerinin başına...

Yenildiğimize değil de en çok Selçuk ve Umut gibi futbol özürlülerin milyon dolarları almalarına üzülüyorum.

Sabri siz bukadar !
Sabri olsaydı şimdi 3:0 önde olup maç çoktan bitmiş idi.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

İşin acı tarafı da altyapidan getirdiğin hoca bu durumdaki kadroya 1 tane bile altyapidan oyuncu koyamazken yönetim kurtuluş reçetesi olarak altyapı oyuncularini gormesi de çok manidar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Telles-Melo-Selçuk-Amrabat-Sneijder-Bruma-Drogba

Çok mu zordu şu kadroyu tutmak ? Bak ekstra bir yıldız istemiyorum bile. Şu an bu 11 le çıksak, lig lideriydik.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt