STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

Semih mi?!

puhahaahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahah abv

gidin maça siz bağırın lan yönetim istifa diye. bu kadar bedavacılık olur mu adam geçmiş klavye başına neden bağırmıyorlar diyor ? bir de para almakla suçluyor.
ayrıca bu maçta bağırdılarmı bilmiyorum ama daha önce yönetim istifa diye bağırdılar, belki bu maçtada bağıracaklar daha ikinci yarı oynanmamış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun Burak'in olup olmamasi mi arkadas ya. Takim resmen kritik bölgelerde sabote ediliyor.

Sag bek ---> Sabri tercihi
Balta ---> Stoper
Olcan ---> sol bek
Orta saha ---> Selcuk

Sorun burda.

Semih giriyormus :D :D :D Denayer disari.

Bize karşı oynayan her takımın vasat oyuncuları kral oluyor. O yüzden ligin çöplerini iyi oyuncuymus gibi yorumlamayın. Bizim kotulugumuzden herkes iyi gözüküyor o kadar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi sopter sokacaksan Balta yerine olmali bu 1, 2 bu isim Koray olmali.

Yemin ederim su evlatlarin yüzünde tükürmek istiyorum gördügüm yerde. Yeter arkadas nedir cektigimiz.

Umut yerine sahaya bir eşek salalım diyorum. Daha etkili olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semih girdi lan harbiden puhzuhauhzhauhahahhaahah

Umarim Pold'yi sene sonu Cin'e iyi bir fiyata kitleyebiliriz. Ersan'larin , Burak'larin 7-8 m ettigi ortamda Poldi 14 m eder.

Ya volkan bari sen yapma takım dökülüyo poldiyi satınca ne olacak önce yerliler gitmeli bedavada olsa hepsi gitmeli ondan sonra sıra yabancılara gelmeli poldi satıldı diyelim 14 e o 14 ü gidip donk gibi komisyon transferine yatırıcaklar bunu hepimiz biliyoruz.Poldi , sneijder gibi oyuncuların her zaman alıcısı çıkar sanki elimizde patlamış gibi satalım da satalım demek çok yanlış ki 2.5 milyona alındı sonuçta.

bakalim mac sonu hangi yabanci veya almanci cikacak kameranin önüne. selcuk, pardon ayse yine saklanir

puhahahahahhahahaahahahahhhahahahhahha denayer çıktı semih girdi puhahahahahahahahahah

En az 5 olur maç

Önce şu satılmış Ua denen oluşumu kulüpten kurtarmak lazım. Her şeyden önce bu...

Hocaya bak be Semih'i aldı.

Hoca dediğin böyle olur...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt