GSCimbom
STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart
Murat Saylak

STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart Sayfa 34

Murat Saylak ·

Cevap
1,2K
Okunma
68,5K
Sayfa
34/60
BGalatasaray33Başakşehir6 Mart
gidin maça siz bağırın lan yönetim istifa diye. bu kadar bedavacılık olur mu adam geçmiş klavye başına neden bağırmıyorlar diyor ? bir de para almakla suçluyor.
ayrıca bu maçta bağırdılarmı bilmiyorum ama daha önce yönetim istifa diye bağırdılar, belki bu maçtada bağıracaklar daha ikinci yarı oynanmamış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun Burak'in olup olmamasi mi arkadas ya. Takim resmen kritik bölgelerde sabote ediliyor.

Sag bek ---> Sabri tercihi
Balta ---> Stoper
Olcan ---> sol bek
Orta saha ---> Selcuk

Sorun burda.

Semih giriyormus :D :D :D Denayer disari.

Bize karşı oynayan her takımın vasat oyuncuları kral oluyor. O yüzden ligin çöplerini iyi oyuncuymus gibi yorumlamayın. Bizim kotulugumuzden herkes iyi gözüküyor o kadar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi sopter sokacaksan Balta yerine olmali bu 1, 2 bu isim Koray olmali.

Yemin ederim su evlatlarin yüzünde tükürmek istiyorum gördügüm yerde. Yeter arkadas nedir cektigimiz.

Umut yerine sahaya bir eşek salalım diyorum. Daha etkili olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim Pold'yi sene sonu Cin'e iyi bir fiyata kitleyebiliriz. Ersan'larin , Burak'larin 7-8 m ettigi ortamda Poldi 14 m eder.

Ya volkan bari sen yapma takım dökülüyo poldiyi satınca ne olacak önce yerliler gitmeli bedavada olsa hepsi gitmeli ondan sonra sıra yabancılara gelmeli poldi satıldı diyelim 14 e o 14 ü gidip donk gibi komisyon transferine yatırıcaklar bunu hepimiz biliyoruz.Poldi , sneijder gibi oyuncuların her zaman alıcısı çıkar sanki elimizde patlamış gibi satalım da satalım demek çok yanlış ki 2.5 milyona alındı sonuçta.

puhahahahahhahahaahahahahhhahahahhahha denayer çıktı semih girdi puhahahahahahahahahah

En az 5 olur maç

Hocaya bak be Semih'i aldı.

Hoca dediğin böyle olur...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt