STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Tarihimizin en rezil dönemlerinden birini yaşıyoruz ama tek bir futbolcu bile kadro dışı kalmıyor..O kadar büyük bir akıl tutulması,o kadar büyük bir tutulmuşluk yaşanıyor ki..

Bence Podolski de en az diğerleri akdar eleştiriyi hakediyor. Bu konuda Burak örneği de yerinde. Burak da gol atıyordu ama takım oynunda hiç yoktu. Podolski de bildiğin seyrediyor. Fiziken de çok düşük.

Takımda herkes yürüyorken biri sürekli podolski şöyle, podolski böyle diyorsa orada sıkıntı var. Kim pres yapıyor ki Podolski yapmıyor diye eleştireyim? O adamı hiç önceden izlemeyenler eleştirir bu konuda ancak çünkü ben kendimi bildim bileli Podolski pres yapmaz. Selçuk ağa eli belinde dolaşıyor rakip yanında geçip gidiyor. Ortasahanın görevi nedir sadece uzun pas atmaya çalışmak mı?

Estağfurlah herkes gerçek Galatasaraylı ama bariz ortada şeyler var. Yerlilerin tamamı gitmeli diyenlerdenim. Ama Sneijder, Muslera, Carole ve Linnes dışında da yabancı bırakmazsak yerinde olur. Chedjou ve Podolski özellikle para kazandıracak adamlar.

Ağlamak istiyorum aylardır forumda şunu da yazabilen çıktı sonunda. Dalga geçmiyorum birden umutlandım tekrar o yüzden yazıyorum.

Takımda herkes yürüyorken biri sürekli podolski şöyle, podolski böyle diyorsa orada sıkıntı var. Kim pres yapıyor ki Podolski yapmıyor diye eleştireyim? O adamı hiç önceden izlemeyenler eleştirir bu konuda ancak çünkü ben kendimi bildim bileli Podolski pres yapmaz. Selçuk ağa eli belinde dolaşıyor rakip yanında geçip gidiyor. Ortasahanın görevi nedir sadece uzun pas atmaya çalışmak mı?

Güray o dediğina damlar zaten sene başından bu yana itin bir tarafına sokup çıkarılıyor. Onlar iyi diyen yok zaten. Aydın var sadece :)

Ama bu arada yırrtan başka kötüler var. Podolski, Denayer gibi.

Bazı futbolcular kendini Euro 2016'ya saklıyor. Bazılarının umrunda değil. Bazıları da umrunda ama beyin-yetenek yok. Galatasaraylı olmasam şu maçın yanından geçmem. Bu kulübün her bölgesi ( altyapı-üstyapı ) yenilenmeli. Vasıfsızların mekanı olmuş koskoca Galatasaray.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tarihimizin en rezil dönemlerinden birini yaşıyoruz ama tek bir futbolcu bile kadro dışı kalmıyor..O kadar büyük bir akıl tutulması,o kadar büyük bir tutulmuşluk yaşanıyor ki..

taraftar faktörü tamamiyle devre dısı bırakıldı.

Galatasaray artık tamamiyle lisenin takımı.

Yine degisiklik yok, müthis oynuyoruz ya :red:

Hamza bozuntusunu destekleyen tipler bütün bu rezillikleri hakediyor futbol cahilleri.ta geçen senenin ortasından belliydi böyle olacağı geçen ocak şubatta bile yazıyoduk sonunda gördük dibi.utanın da yazmayın bari.

Güray o dediğina damlar zaten sene başından bu yana itin bir tarafına sokup çıkarılıyor. Onlar iyi diyen yok zaten. Aydın var sadece :)

Ben bu sene Sinan hariç kimseyi beğenmiyorum zaten de Engin'de de bir Aydın çabası görüyorum sitemim onaydı

G.S. ‏@dear_star001 14 dk.14 dakika önce
Galatasaray avrupayı dize getirirken hergün tv ve gazetelerde Ü.Aysal'ı eleştiren kongre üyeleri şimdi nerde acaba?

Takım berbat durumda, takımın başına altyapı hocası geliyor ama bu berbat takıma altyapıdan bir tane adam koyamıyor.. Bu zihniyetteki bir adama da biz altyapıyı emanet etmişiz.

Birak Allahini seversen sen Podolski Cöp diyen kisiyle konusuyoruz senden beklemedigim ilginc yorumlar goruyorum.

Geri
Üst Alt