Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.039
- 2.693
- 1.643
Tarihimizin en rezil dönemlerinden birini yaşıyoruz ama tek bir futbolcu bile kadro dışı kalmıyor..O kadar büyük bir akıl tutulması,o kadar büyük bir tutulmuşluk yaşanıyor ki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Podolski de en az diğerleri akdar eleştiriyi hakediyor. Bu konuda Burak örneği de yerinde. Burak da gol atıyordu ama takım oynunda hiç yoktu. Podolski de bildiğin seyrediyor. Fiziken de çok düşük.
Estağfurlah herkes gerçek Galatasaraylı ama bariz ortada şeyler var. Yerlilerin tamamı gitmeli diyenlerdenim. Ama Sneijder, Muslera, Carole ve Linnes dışında da yabancı bırakmazsak yerinde olur. Chedjou ve Podolski özellikle para kazandıracak adamlar.
cevap verin haftaya fener tarihi skor denermi?
şu kuşu banlayın adminler
Takımda herkes yürüyorken biri sürekli podolski şöyle, podolski böyle diyorsa orada sıkıntı var. Kim pres yapıyor ki Podolski yapmıyor diye eleştireyim? O adamı hiç önceden izlemeyenler eleştirir bu konuda ancak çünkü ben kendimi bildim bileli Podolski pres yapmaz. Selçuk ağa eli belinde dolaşıyor rakip yanında geçip gidiyor. Ortasahanın görevi nedir sadece uzun pas atmaya çalışmak mı?
Normal sartlarda su takimda Muslera ,Sinan , Sneijder ve Linnes harici herkesi gondermek lazim ama gelecek sezon bu oyuncularin %70'i kalir ve bizde kan aglayan gozler modu devam deriz...
Tarihimizin en rezil dönemlerinden birini yaşıyoruz ama tek bir futbolcu bile kadro dışı kalmıyor..O kadar büyük bir akıl tutulması,o kadar büyük bir tutulmuşluk yaşanıyor ki..
Güray o dediğina damlar zaten sene başından bu yana itin bir tarafına sokup çıkarılıyor. Onlar iyi diyen yok zaten. Aydın var sadece
Ama bu arada yırrtan başka kötüler var. Podolski, Denayer gibi.
Birak Allahini seversen sen Podolski Cöp diyen kisiyle konusuyoruz senden beklemedigim ilginc yorumlar goruyorum.Güray o dediğina damlar zaten sene başından bu yana itin bir tarafına sokup çıkarılıyor. Onlar iyi diyen yok zaten. Aydın var sadece
Ama bu arada yırrtan başka kötüler var. Podolski, Denayer gibi.
şu kuşu banlayın adminler