STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

çılgınlar gibi

Fener maçı da o sezonki Fener maçı gibi olmasın da.

O rezil kadro bile Fb'yi yeniyordu. 2 orta ile maçı kazandılar. Fizik olarakta kondisyon sorunu vardı o maç. Tribünler aşırı gaz vermişti tabi. Üstüne Kazım'ın intikam alma işi vardı. O gazla ilk yarı baya iyi oynadık.

Aynısı 2013-14 içinde geçerli. O maça kadar 6-7 maç falan galibiyet alamamıştı takım. Fenerbahçe ise 10-13 civarı farkla öndeydi. Passoligsiz son derbiydi ve tribünler doluydu. Hem tribün,hem Melo sayesinde bir şekilde yendik. 90 dakikanın 60 dakikası kavgaydı zaten o maçın.

2010-11 sezonu Ankaragücü maçının bir benzeri olur. O senede rezildik ve AG maçı fb ile arena oynanacak maçtan önceki haftaydı.

Sesktak son dakikalarda 2 gol atmıştı. Ayrıca o maçta gündüzdü.
2011-2012 sezonundaki gencler deplasmani sonrasi nolmustu ?

yarın iddaa'da sürpriz kuponumda gençlerbirliğine vereceğim oranı düşük değilse.

Jose oynasin artik yahu

Bu maç falan umrumda değil.. Şu şikeci kuş beyinlileri Arena'ya gömsünler ...

Iki denk takimin maci. Saha avantaji genclerde oldugu icin ya gencler kazanir yada berabere biter.

Son düzenleme:
İzlememeyi düşünüyorum.

%100 1/0 çifte şans.

ulan Bize verdim, tab'i degistirdim bakayim bi haberlere dedim : son dakika sneijder sakatlandi. Lan ne bahtsiz bir insanim

sneijder olmadığında gol bulmakta çok zorlanıyoruz, sneijder olsa kg var bankolar bankosu olurdu, her türlü gol atıyoruz sneijder olunca. e bu defans ile kalede 10 tane muslera olsa gol yiyoruz.

Geri
Üst Alt