STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Olcan yerine Tarıkı oynatır über zeka Orhan

-Tapatalk-

Selcuk sahinle 10sene dalga gectik suan onun kadar oyuncumuz yok

Olcan'ın sarı kartı iyi mi oldu bilmiyorum.Bu Orhan,Tarık veya Balta'yı oynatabilir orada.

Şampiyonluğa oynasak o düdük çalınmayacaktı. Hikaye anlatmayalım. Nabza göre şerbet hakemler.

haftaya linnes-denayer-hakan-carole-donk-chedjou-selçuk-yasin-sneijder-podolski oynar yeneriz

Takım Sneijder ile çok mu iyi oynuyor hayır ama Sneijdersiz şut bile atamıyor, ceza alanına gidemiyor.

Haftaya Balta sol bek oynar.

abow Olcan ceza yedi ve Carole oynayacak diye sevindim ama sonra Carole'un sakat oldugunu hatirladim ve boku yiyecegimizi hissettim...

Koskoca Galatasarayın tek forveti umut olacak iş değil ya. Ne görüon abi adamda bizim görmediğimiz. Koy alt yapıdan birini ya koy. Umut zaten yok hatta zarar.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanızı versin galatasarayı yenmeyini dövüyolar artık o konuma getirdiniz şu takımı

Linnes cok isteyen biri olarak defansif olarak yerlerde....

Sanirim yine sag bek transferi gerekecek :D

Kodumun sag bek pozisyonu...
Maxi Pereira'yı alip kafan rahat olacaktı işte...
Şansımız da Maxi nin boyu kısa idi.... :D :(

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Bu macida kazanmayiz

Forveti Umut kanatlari yasin ve olcan olan bi takim icin aslinda bu sonuclar normal anormal olan bunlarin Galatasaray gibi bir takimda oynamasi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihimiz bize ne pahalıya mal olan transferi Stancu. Gelişi gidişi zarar maddi oldu üstelik adam mütemadiyen bize atıyor.

ruh yok yemişim iyi kadroyu sallamıyorlar, gol yiyorlar koşmaya, pres yapmaya halleri yok

Geri
Üst Alt