STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Irfancani almamız gerek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abi Allah aşkına. Şimdi bu yine ortadan siyrilmis olacak. Sanki kurtarmış gibi gozukecek. Buna sinir oluyorum

Kişilere takılma. Galatasaray attı golü. Böyle düşün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuna girer girmez bize penalti kazandiran adam gibi adam Doga Kaya

109961.png

abi bu nasıl duran top savunması adamların en iyi kafacısı bizim olcanın üstünden kafa vuruyor sokayım böyle alan savunmasına

Kişilere takılma. Galatasaray attı golü. Böyle düşün.

Günü kurtarmış oluyoruz. Selçuk gibiler kurtulmuş oluyor. GALATASARAY değil. Taraftarlar DEĞİL (aydın gibileri benim için taraftar değil)

Penaltı yahu nasıl değil. Vücudundan sekse de eller açık, arkasına filan saklasa yani vücuda bitişik olsa penaltı olmaz ama kol yukarıda ve karar doğru.

Umud = Mahalle maçlarında topun sahibi kontenjanından oynayan kepçe kulaklı çocuk.

Birlo Semih den iyi savunma yapiyor.

Güzel kaydi vallah.

penaltı değilmiydi bizimkide görmedim eğer değilse hemen maç sonu böyle bi gol attığımız için galatasaraylılıktan utanmamızın gerektiğini anlatan konular açılmalı. ekşisözlüktekiler sonra gücenir.
bu işlerden anlayan elinden gelen renkdaşlar konuyu açmalı derhal

genclerbirliginin penaltisi konusulmaz bizimki konusulur rahat olun.

Günü kurtarmış oluyoruz. Selçuk gibiler kurtulmuş oluyor. GALATASARAY değil. Taraftarlar DEĞİL (aydın gibileri benim için taraftar değil)

Yanlış düşünüyorsun bence. Kişiler önemli değil. Kişiler geelir geçer, Galatasaray kalıcı olandır.

Geri
Üst Alt