STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Adam müthiş oynuyor demiyorum eli belinde ama en azından gol atıyor. Selçuk hem eli belinde dolaşıyor, hem sallamıyor takımı gol falan yiyoruz hala yürüyor, hemde bi bok yaptığı yok sahada saçma sapan uzun toplar atıp duruyor.

Burak salak salak koşuyordu, pas veremiyordu, top tutamıyordu ama gol atıyordu, umut salak salak koşuyor, pas veremiyor, top tutamıyor ama gol de atamıyor şimdi hangisini tercih edersin? Saçma sapan konuşmayın yerli çöpleri koruyacağız diye benim kimseyi koruduğum yok ama şu rezalette sadece Poldi eleştiriliyorsa senin niyetin kötüdür. Herkesin eli belinde maçı izlemiyorsan otur ikinci yarı izle

yerli çöpleri koruyan filan yok lakin siz yabancı çöpleri yeteri kadar koruyorsunuz. biz diyoruz ki takımın tamamı çöp pozisyonunda siz hala bir halt yemiyen poldiyi kıyaslıyorsunuz. Ayrıca umut çöpü ile poldi yi niye kıyaslayayım biri 3.000.000 diğeri 1.750.000 alıyor kıyaslama bile yapılmaz lakin ikiside aldığı paraya göre kocaman bir ÇÖP. Bunu kabul ederseniz Galatasaray başarılı olur. Gol meselesine gelirsen poldi 10 selçuk 7 gol atmış biri forvet/KANAT gibi oynuyor diğeri önlibero/orta saha hangisi iyi dersen istatistik olarak cevap zaten belli. oyununa filan bakarsan zaten poldi nin adı bile yok. Sonuç olarak yine olayı yerli/yabancı olayına getireceksin ben tekrar yazayım aldıkları paraya göre bana göre hepsi ÇÖP!!!

Değişiklik yapsana hoca bozuntusu

-Tapatalk-

Umarim penatlidir. Beles penalti almak her zaman beni rahatsiz eder. 3 haftadir ayni senaryo

Penaltı değil diyenler bu zamana kadar iyi hayatta kalmış..

telef olmamaları evrime ters.. :asd22:

Birlo bir kac dakka önce worldclass bir defansif aksiyon yapti... wallahi Linnes sanmistim :D

El Kebir çok net kaçırdı.

yürüyerek çalım atabilme olayına tanık olduk az önce

Gençler birazcık iyi takım olsaydı skor şu an 4-1 olurdu

Olcan savunma üstadı tam bir sol bek ;)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt