STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

bu konuyu okuyan BJK VE FB taraftarına sesleniyorum ! hiçbiriniz ile KARDEŞ değiliz .. Evet fenere koyacaz ama sizede koyacaz bjk ! kendi işinizi kendiniz görün ! sormuşlar horoza yumurtamı tavuktan cıkar tavukmu yumurtadan ? DEMİŞ BEN KOYAR GEÇERİM İŞİME BAKARIM ! ŞAMPİYONLUK YARIŞINIZ SİZİ BAĞLAR ! BİZ KOYAR GEÇERİZ
a73a119cb6498eb2abfcb42ca6ff3ff4.jpg

!!!!!!!!11bir!!!!!!11

Podolski'nin tek forvet oynatılmaması lazım. Onu bir kesinleştirelim. Alves, Kjaer falan yerler onu. O yüzden Podolski yine sağ açık başlamalı maça.

Donk kesinlikle 11 başlamalı. Ortasahayı sertleştirme adına. Bilal-Selçuk ikilisi ile başlarsak helva gibi dağılırız. Topal + Souza size olarak ezerler. Çıkabilecek en doğru kadro budur bence;

Muslera

Linnes - Chedjou - Hakan - Carole

Donk - Selçuk

Podolski - Sneijder - Yasin

Umud​

Sent from my iPhone using Tapatalk

5 stoper ile çıktı yine gol yedi bu takım,o yüzden hücum oynamamız şart 1 tane mutlaka yeriz zaten,balta fener maçlarında genelde iyi oynuyor oynamalı mutlaka,emreç bilalde kadro olmalı pas yapabilen adamlar şart.

donk oynamasin abi. Fizigini dogru dürüst kullanamayan oyuncu saçmasapan sari kart aliyor. Allah korusun derbide kirmizi kart filan aldiktan sonra agir rezil olabiliriz. Chedjou-Xelçuk-Emre orta sahasi oynamali. Xelcuk yerine Birlo da oynayabilir.

Derbinin İddaa oranları açıklandı.

Galatasaray 2.55
Beraberlik: 3.20
Fenerbahçe: 2.00

Selçuk'un kesileceğini düşünmüyorsunuz herhalde dimi? :red:

Podolski'nin tek forvet oynatılmaması lazım. Onu bir kesinleştirelim. Alves, Kjaer falan yerler onu. O yüzden Podolski yine sağ açık başlamalı maça.

Donk kesinlikle 11 başlamalı. Ortasahayı sertleştirme adına.
Bilal-Selçuk ikilisi ile başlarsak helva gibi dağılırız. Topal + Souza size olarak ezerler. Çıkabilecek en doğru kadro budur bence;

Muslera

Linnes - Chedjou - Hakan - Carole

Donk - Selçuk

Podolski - Sneijder - Yasin

Umud​

Poldi'nin tek forvette olmadığını kabul edip Umud tercihi anlıyorum da Donk nedir?33'lük Birlo ve tıfıl Çolak bile o gamsızdan daha sert.

polanski sağ açık oynarsa yine hasan aliden gol yeriz

Poldi'nin tek forvette olmadığını kabul edip Umud tercihi anlıyorum da Donk nedir?33'lük Birlo ve tıfıl Çolak bile o gamsızdan daha sert.

Size olarak. Başka bir sebebi yok. Bidon görevi görecek sadece.

Size olarak. Başka bir sebebi yok. Bidon görevi görecek sadece.

Size olarak dengelemek istiyorsan Chedjou ortaya alınıp Denayer stopere çekilir.Donk'tan olmaz aga.Gördüğüm en gamsız topçulardan biri.

Size olarak dengelemek istiyorsan Chedjou ortaya alınıp Denayer stopere çekilir.Donk'tan olmaz aga.Gördüğüm en gamsız topçulardan biri.

Orası öyle, dutch pimp Donk. Ama Denayer gençler maçından sonra ilk 11 oynatılmaz bence bu maç. O yüzden Donk oynar diye düşünüyorum. Ya da Bilal - Selçuk - Emre 3'lüsü oynar, Sneijder sol açık oynar. Ikisinden biri olur.

Fenerin her mac rakiplere kirmizi cikiyor, donkla baslarsak ilk yari bitmeden kirmizi yer

Chedjou orta sahada Donk dan kat kat daha iyi benim gözümde.

Adam bariz bir sekilde sallamiyor, bu kadar rahat bir futbolcu olmaz yahu.

Geri
Üst Alt