- 26 Eylül 2012
- 122.396
- 73.301
- 5.068
Can kadronu gördüm ve raporladım kusura kalma
Sükrü'yü de raporla bi zahmet, onun aynisydi benim kadro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can kadronu gördüm ve raporladım kusura kalma
bu konuyu okuyan BJK VE FB taraftarına sesleniyorum ! hiçbiriniz ile KARDEŞ değiliz .. Evet fenere koyacaz ama sizede koyacaz bjk ! kendi işinizi kendiniz görün ! sormuşlar horoza yumurtamı tavuktan cıkar tavukmu yumurtadan ? DEMİŞ BEN KOYAR GEÇERİM İŞİME BAKARIM ! ŞAMPİYONLUK YARIŞINIZ SİZİ BAĞLAR ! BİZ KOYAR GEÇERİZ
Sükrü'yü de raporla bi zahmet, onun aynisydi benim kadro.
Bjkliler ocağımıza düştü.
Celal Baggins @KurtissDonald 16 sa.16 saat önce
Aldığım her nefeste biraz da sen varsın... Koy şu kanaryaya.... #BJKGS ULAN
![]()
![]()
Mert YükselSelçuk'un kesileceğini düşünmüyorsunuz herhalde dimi? :red:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podolski'nin tek forvet oynatılmaması lazım. Onu bir kesinleştirelim. Alves, Kjaer falan yerler onu. O yüzden Podolski yine sağ açık başlamalı maça.
Donk kesinlikle 11 başlamalı. Ortasahayı sertleştirme adına. Bilal-Selçuk ikilisi ile başlarsak helva gibi dağılırız. Topal + Souza size olarak ezerler. Çıkabilecek en doğru kadro budur bence;
Muslera
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole
Donk - Selçuk
Podolski - Sneijder - Yasin
Umud
Poldi'nin tek forvette olmadığını kabul edip Umud tercihi anlıyorum da Donk nedir?33'lük Birlo ve tıfıl Çolak bile o gamsızdan daha sert.
Size olarak. Başka bir sebebi yok. Bidon görevi görecek sadece.
Size olarak dengelemek istiyorsan Chedjou ortaya alınıp Denayer stopere çekilir.Donk'tan olmaz aga.Gördüğüm en gamsız topçulardan biri.