STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Temiz bir mağlubiyet alırız.

{taptap}

Muslera

Linnes jason ched carole

Donk selcuk

Emre Sneijder Yasin

Podolski

Lorik Cana gibi bir topçumuz olsa keşke. Tam bu derbinin adamı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ne ya ?

TyC Sports@TyCSports 1 sa.
¿Mirar fútbol o tener sexo? Mirá los resultados de la encuesta. ¿Vos que preferís? https://bit.ly/1SSEr16

CdrQrZ3XIAAx3z9.jpg

Bilet satislari rezalet deniyor. Teknik direktor Yok taraftar Yok forvet Yok orta Saha Yok . Bana ümitli olmam icin bir neden soyleyin Ama armamiz formamiz tarihimiz gibi populist seyler olmasin.

defansta semih yada hakandan birisi kesin oynar o yüzden rahat 2 gol yeriz savunmadaki kabiliyetsizliklerinden ve pasifliklerinden umut oynarsa eğer zaten kendisi futbolcu olarak yok hükmünde olduğu için maçada 10 kişi başlamış oluruz semih hakan ve umut 3 lüsünden birini bile sahaya sürdüğü anda herşey biter.

Yalnız cidden stad dolmazsa yazıklar olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normalde olmasi gereken

-------------------------------------------------Nando----------------------------------------
Linnes----------------------Chedjou--------------------Denayer/Semih----------------Carole
---------------------------------------Selcuk/Bilal-----Donk----------------------------------
Emre-----------------------------------------Sneijder----------------------------------Poldi
------------------------------------------------Umut----------------------------------------

Umutun durumu belli degil ve zorlamaya gerek yok. Aklimda aslinda söyle birsey gecti

--------------------------------------------------------Nando--------------------------------------------
Linnes--------------------------------Chedjou-----------------Denayer-------------------------Carole
--------------------------------------------Selcuk------------Donk-------------------------------------
Yasin-------------------------------------------------------------------Sneijder------------------------
----------------------------------------------Poldi-------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------Umut-----------------------------------

4-4-2 ye benzeyen ama Sneijderin daha icte oynayip Poldinin HS oynamasi. Hem yanliz kalmaz hemde Umuta yardimci olur ileride . Sneijderede böylelikle Topaldan kacis icin yardimci olur

meteden 2013te inönüde oynanan son derbideki performansını bekliyoruz

O macta kale arkasina gitmistim son derbi filan diye ,bir de bize yarayacakti, baya yaradi da, o sene o macla koptular aslinda. Mete az bucuk pembe gozluk yapmisti kargalara dogrudur

Ben bu macta ilk kez fenerin kiyilabilecegini dusunuyorum, birikti stres, bosaltilmasi lazim, sartlar uygun, mac bizim statta, son donem hakki yenen besiktas ... gibi

Bilet satislari rezalet deniyor. Teknik direktor Yok taraftar Yok forvet Yok orta Saha Yok . Bana ümitli olmam icin bir neden soyleyin Ama armamiz formamiz tarihimiz gibi populist seyler olmasin.

Armamız formamız tarihimiz tabi ki,popülizm değil bu gerçekler.Galatasaray gücünü armasından,tarihinden alır.

olması gereken (selçuk her türlü oynayacağından onu yazıyorum aslında yazmam da )

---------------Muslera-----------
Linnes-Denayer-Balta-Carole
-----Chedjou----Selçuk--------
Emre------Sneijder------Yasin
-------------Podolski-------------

Geri
Üst Alt