- 15 Aralık 2011
- 18.768
- 7.440
- 1.513
Biletix de bilet yok neden daha fazla satmadık bilet bilen var mı?Kombine 32 bin değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum bu düşünceye be hocam. Sonuçta evin istikrarlı bir şekilde ezeli rakibine yenilmiyorsun. Niye devam ettirmeyelim? Bu psikolojik baskıyı devam ettirelim ki bu sene lazım olmasa bile gelecek sezonlarda evimizde derbi galibiyet daha kolay olsun şampiyonluk yolunda
Sent from my iPhone using Tapatalk
32 000 kombine artı 9700 bilet an itibariyle 42 bin civari gibi tabii kombineli agaların hepsi gelirse,kalan 10000 in 3-4 bini daha gider mac saatine kadar
32.000 kombinenin 10.000 gitmez maca hocam. Kombinesi olan cok tanidigim var hepsi kiralamaya calisiyor. Hepsi gidip hafta sonumu rezil edecegime kiralayip para kazanayim pesinde.
o nasil istikrar? daha 3 sene önce süper final de yenildik. ondan 3 sene önce de acilis macinda yenildik...
bilet aldim ama pisman olmak uzereyim
pazar gunu evden cikmayin diyor herkes
istanbul'un en kalabalik etkinligine gitmek neyin kafasi yaw![]()
patlarsak hep beraber patlariz kardes,ölceksek cimbomum ugruna öleyim be
Niye ne oluyor pazar günü?
Birşey kaçırdım herhalde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fener acımaz
herkes istihbarat almis gibi mesaj atiyor, pazar gunu bomba patlayacak felan diye
normalde klasik facebook soylentisi bi sey cikmaz der gecerim ama son zamanlarda cok canimizi yakti it suruleri
Iddaa fenerin oranini 1.70 e dusurmus.
Bize bu rezilligide yasattiniz ya.
öyle diyolla