STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Biletix de bilet yok neden daha fazla satmadık bilet bilen var mı?Kombine 32 bin değil mi?

Katılmıyorum bu düşünceye be hocam. Sonuçta evin istikrarlı bir şekilde ezeli rakibine yenilmiyorsun. Niye devam ettirmeyelim? Bu psikolojik baskıyı devam ettirelim ki bu sene lazım olmasa bile gelecek sezonlarda evimizde derbi galibiyet daha kolay olsun şampiyonluk yolunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

o nasil istikrar? daha 3 sene önce süper final de yenildik. ondan 3 sene önce de acilis macinda yenildik...

32 000 kombine artı 9700 bilet an itibariyle 42 bin civari gibi tabii kombineli agaların hepsi gelirse,kalan 10000 in 3-4 bini daha gider mac saatine kadar

32.000 kombinenin 10.000 gitmez maca hocam. Kombinesi olan cok tanidigim var hepsi kiralamaya calisiyor. Hepsi gidip hafta sonumu rezil edecegime kiralayip para kazanayim pesinde.

32.000 kombinenin 10.000 gitmez maca hocam. Kombinesi olan cok tanidigim var hepsi kiralamaya calisiyor. Hepsi gidip hafta sonumu rezil edecegime kiralayip para kazanayim pesinde.

aynen öyle

2-3 kisi taniyorum, kombinesi olmasina ragmen ilk 3 maca gittiler, ondan beri stada gitmiyorlar, hatta maca tv den bile bakmiyorlar... herkes benim gibi aptal degil, maci izleyip kahrolsun, sinirlensin.

Kombineciler normal maça gitmiyorlar.Derbiye gideceklerdir.Lazio maçı 34.000'di.Derbi maçında 25.000 olmasını aklınız alıyor mu?

bilet aldim ama pisman olmak uzereyim

pazar gunu evden cikmayin diyor herkes

istanbul'un en kalabalik etkinligine gitmek neyin kafasi yaw :(

patlarsak hep beraber patlariz kardes,ölceksek cimbomum ugruna öleyim be

Niye ne oluyor pazar günü?

Birşey kaçırdım herhalde

herkes istihbarat almis gibi mesaj atiyor, pazar gunu bomba patlayacak felan diye

normalde klasik facebook soylentisi bi sey cikmaz der gecerim ama son zamanlarda cok canimizi yakti it suruleri

Allahim kazanmamizi nasip etsin Allahim Umut Buluta gol attirmayida nasip etsin ve o golü attıktan sonra babasına gondericeginide hepimiz biliyoruz Allahim sen bizim yüzümüzü kara cikarma.

Iddaa fenerin oranini 1.70 e dusurmus.

Bize bu rezilligide yasattiniz ya.

Koyar geceriz

Geri
Üst Alt