Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.640
- 960
- 1.128
el freni ve kankileri yine banko oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanırsak bir yandan Şikebahçe'yi şampiyonluktan etme zevkini yakalayacağız bir yandan da Dursun ve diğer hainlere bir süre daha maalesef katlanacağız.Kaybedersek de kulüpte kimsenin kalmayacağı bir maç.
Bu hale getirenler utansin. Derbi havasi falan kalmadi kulubun ve ulkenin hali sayesinde. "Insallah mac bugun degildir ya" diye dusundum butun gun, tarihine daha yeni baktim.2 yildir bu maci izleyemiyorum, kazaniyoruz. Yine izlemeyecegim ama totem olsun diye degil, mac seyimde olmadigi icin.
Jan Olde takimi kurarsa Sneijder ortada oynar.Sneijderi sol kanata koymak, sağbekte gönül oynarsa baya sıkıntılı olur. Ama eğer şener oynarsa avantaj bize döner. Maçın kritik yeri orası olacak. Chedjunun önlibero oynaması doğru, topal ve souzanın sertiğine cevap vermemiz için. Savunmada semih balta denayer hangisi olursa olsun kötü takımın en zayıf yönü malesef yapacak bişi yok. Özellikle duran toplardan fenerin gol atmasını önlemek çok zor. Bizim savunma zaafiyetimizi kullanıp fırsat arıyacaklardır. Umarım kazanırız
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye birinci yoksa ikinciye mi katılmıyorsun?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Koca sezon çöpe gitti.
Onlardan tek bu maçı istiyoruz.Başka bir talebimiz yok.
şikecilere 3 atsınlar,bjk şampiyon olsun.Sezon benim için güllük gülistanlık olacaktır.
Koca sezon çöpe gitti.
Onlardan tek bu maçı istiyoruz.Başka bir talebimiz yok.
şikecilere 3 atsınlar,bjk şampiyon olsun.Sezon benim için güllük gülistanlık olacaktır.