STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Düzeltelim : Hagi, Karpatların Maradona'sı değildir; Maradona, Latin Amerika'nın Hagi'sidir! :hat:

Hagi bizim icin bir tanedir tabi o ayri . Gelmis gecmis en buyuk 10 numaralardan ki cok sukur onu GS formasi altinda canli izleme serefine nail oldum.

Ama yeryuzunde o zamanki napoliyi yine o zaman ki dunyanin en iyi futbol liginde 2 kez tek basina sampiyon yapabilecek insanüstü yetenekte baska bir ölümlünün yeryüzüne gelecegine inanmayanlardanim.

Yani bu Messinin gidip tek basina Getafeyi 2 kez ispanya sampiyonu yapmasi gibi bisey.

O yuzden Maradona baska biseydir.

Son düzenleme:
Rüyamda maçı gördüm,dakika 80'e Fener 1-13 önde giriyordu,maçı da 4-16 kazanıyordu.

Mete kalkavan bu maçın altından kalkamaz

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saldır Galatasarayim ! Bize rezil bir sezon yaşattın ama bu maç en azından azda olsa affettirir.

Sneijderi sol kanata koymak, sağbekte gönül oynarsa baya sıkıntılı olur. Ama eğer şener oynarsa avantaj bize döner. Maçın kritik yeri orası olacak. Chedjunun önlibero oynaması doğru, topal ve souzanın sertiğine cevap vermemiz için. Savunmada semih balta denayer hangisi olursa olsun kötü takımın en zayıf yönü malesef yapacak bişi yok. Özellikle duran toplardan fenerin gol atmasını önlemek çok zor. Bizim savunma zaafiyetimizi kullanıp fırsat arıyacaklardır. Umarım kazanırız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk defa Fener ile oynayacağımız bir derbi maçının havasına giremedim.Takımımızı bu duruma düşürenlerin ABV.İnşallah bir şekilde bu maçı kazanıp şikecilere şampiyonluk yolunda bir çelme takarız.

Podolski yi.santrfor yazanlara önerim,yazmasınlar üzülürler zira Umut oynayacak göreceksiniz.

Ayrıca Umut u hiç sevmeyen birisi olarak sanki bugün gol atacak gibi bir his var içimde, maç sonucuna gelince, kesin kazanırız dediğim maçlar hüsran,kaybederiz dediğim maçlar sevinç oldu maç bitene kadar bu konuda yorum yok benden

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir sonuç alacağımızı sanmıyorum.

podolski forvette oynayamıyor,umut forvet oynar solda yasin sağda poldi

ya alip feneve koymanin keyfini yasayacagiz, yada kaybedip tek tek istifalara taniklik edecegimiz bir gün olacak, beraberlik beklemiyorum zaten tatmin etmez beni. ben ikisinede varim yenip bejekeyi sampiyon yapalim veya kaybedip yönetimden kurtulalim.

Son düzenleme:
Kjaer alves topal falan poldiye nefes aldırmazlar en uçta oynarsa

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cd-e7W8XEAAYHYu.jpg

ligtv

Cd-uQ4bWEAAEhAz.jpg

aspor

Geri
Üst Alt