STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Donku vatandaşı diye oynatırsa riekerink benim gözümde biter net.

Bilal şuan donku hertürlü cebinden çıkarıcak vaziyette hem şutör sürpriz işler yapabilir.

ms1 olmaz... İddaa'da duygusallığa yer yok hocam :) Gönlüm Galatasaray'dan yana tabiki ama takımın durumu ortada ilk yarı fener alır dıye düşünüyorum... ikinci yarı bizde 1 tane atarsak berabere biter

Kadıköy'de duygusalımdır kabul de,bu maç için duygusal olunacak bir şey yok.Hep favoriler kazanır diye düşünüyorsun,yanlış düşünüyorsun.

Aynen,50 kez düşündüm cevabı yazarken.

Nerden çıktı diyeceksin. Youtube'da Arif'in Manchester'a attığı golü ararken Lig TV 21 programına Efsane'nin katıldığı programa denk geldim biraz baktım da gülümsedim bunlara. Sneijder reisin de en büyük eksiği benzer bir takımla oynayamamak bence.

Nerden çıktı diyeceksin. Youtube'da Arif'in Manchester'a attığı golü ararken Lig TV 21 programına Efsane'nin katıldığı programa denk geldim biraz baktım da gülümsedim bunlara. Sneijder reisin de en büyük eksiği benzer bir takımla oynayamamak bence.

Hagi bize 31 yaşında geldi.Sneijder şu anda 32 yaşında.Belli olmaz,belki oynar reis... :)

Ben Sneijder'in bu kulüpte oynadığı süre içinde Avrupa Kupası kaldıracağına inanıyorum.

Hagi Barcelona gibi buyuk dev takimlarda oynarken Alex fenevde top sektiriyordu Kiyaslanmasi tamamen sacmalik.

Hagi bize 31 yaşında geldi.Sneijder şu anda 32 yaşında.Belli olmaz,belki oynar reis... :)

Ben Sneijder'in bu kulüpte oynadığı süre içinde Avrupa Kupası kaldıracağına inanıyorum.

Hayatımın en güzel 5 yılı. Futbola gerçek anlamda aklım yetmeye başladığı yıl 1996 idi ve sonrası malum. İnanılmaz birşeydi. 2001'de şampiyon olamadığımızda saçma gelmişti. Ulan Galatasaray nasıl şampiyon olamaz diyordum :) Aklım almamıştı.

Hayatımın en güzel 5 yılı. Futbola gerçek anlamda aklım yetmeye başladığı yıl 1996 idi ve sonrası malum. İnanılmaz birşeydi. 2001'de şampiyon olamadığımızda saçma gelmişti. Ulan Galatasaray nasıl şampiyon olamaz diyordum :) Aklım almamıştı.

Benim hatırladığım son 9-10 haftaya şampiyonluk umuduyla girip,şampiyon olamadığımız tek sezon 2000-2001.30. haftada 3 puan farkla liderken nasıl şampiyonluğu bıraktık,inanılır gibi değildi gerçekten.Keşke o sezon da şampiyon olup 5'leseydik.

Ama şu bir gerçek,2005-2006 ve 2007-2008 gibi bana göre mucize şampiyonlukları almasaydık şu anda Fener uçmuş gitmişti.Özellikle 2005-2006.

Son 9-10 haftaya şampiyonluk umuduyla girip,şampiyon olamadığımız tek sezon 2000-2001.30. haftada 3 puan farkla liderken nasıl şampiyonluğu bıraktık,inanılır gibi değildi gerçekten.Keşke o sezon da şampiyon olup 5'leseydik.

Ama şu bir gerçek,2005-2006 ve 2007-2008 gibi bana göre mucize şampiyonlukları almasaydık şu anda Fener uçmuş gitmişti.Özellikle 2005-2006.

Hep o Ankaragücü yüzünden. Augustine miydi neydi...

Birinci sorum zor bir soru. Sneijder mi Diego mu?

İkinci sorum ise daha da zor. Cevabı bilmiyorsanız kendinizi zorlamayın. Düşeceğiniz sıkıntıyı anlıyorum. O yüzden anlayışla karşılarım.

Soru: Hagi mi Alex mi?

İlk sorunun cevabı elbette Diego zira daha kolay yazılıyor. İkinci sorunun cevabı da belli Hagi bir Alex değil. Ayrıca ne Hagi ne de bizim adı zor yazılan Hollandalı dünya devi Fenerbahçe'de oynama başarısını gösteremedi.

Geri
Üst Alt