Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
iy 0/ ms 1.
ms1 olmaz... İddaa'da duygusallığa yer yok hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iy 0/ ms 1.
Arkadaşlar aklıma iki soru takıldı işin içinden çıkamadım bana yardımcı olur musunuz?
ms1 olmaz... İddaa'da duygusallığa yer yok hocamGönlüm Galatasaray'dan yana tabiki ama takımın durumu ortada ilk yarı fener alır dıye düşünüyorum... ikinci yarı bizde 1 tane atarsak berabere biter
Sor soruyu Ömer.
Birinci sorum zor bir soru. Sneijder mi Diego mu?
İkinci sorum ise daha da zor. Cevabı bilmiyorsanız kendinizi zorlamayın. Düşeceğiniz sıkıntıyı anlıyorum. O yüzden anlayışla karşılarım.
Soru: Hagi mi Alex mi?
Sneijder.
Hagi.
Çok tereddüt ettin değil mi? Anlıyorum.
:red: Sormaz olaydin.Birinci sorum zor bir soru. Sneijder mi Diego mu?
İkinci sorum ise daha da zor. Cevabı bilmiyorsanız kendinizi zorlamayın. Düşeceğiniz sıkıntıyı anlıyorum. O yüzden anlayışla karşılarım.
Aynen,50 kez düşündüm cevabı yazarken.
Nerden çıktı diyeceksin. Youtube'da Arif'in Manchester'a attığı golü ararken Lig TV 21 programına Efsane'nin katıldığı programa denk geldim biraz baktım da gülümsedim bunlara. Sneijder reisin de en büyük eksiği benzer bir takımla oynayamamak bence.
Hagi bize 31 yaşında geldi.Sneijder şu anda 32 yaşında.Belli olmaz,belki oynar reis...
Ben Sneijder'in bu kulüpte oynadığı süre içinde Avrupa Kupası kaldıracağına inanıyorum.
Hayatımın en güzel 5 yılı. Futbola gerçek anlamda aklım yetmeye başladığı yıl 1996 idi ve sonrası malum. İnanılmaz birşeydi. 2001'de şampiyon olamadığımızda saçma gelmişti. Ulan Galatasaray nasıl şampiyon olamaz diyordumAklım almamıştı.
Son 9-10 haftaya şampiyonluk umuduyla girip,şampiyon olamadığımız tek sezon 2000-2001.30. haftada 3 puan farkla liderken nasıl şampiyonluğu bıraktık,inanılır gibi değildi gerçekten.Keşke o sezon da şampiyon olup 5'leseydik.
Ama şu bir gerçek,2005-2006 ve 2007-2008 gibi bana göre mucize şampiyonlukları almasaydık şu anda Fener uçmuş gitmişti.Özellikle 2005-2006.
Hep o Ankaragücü yüzünden. Augustine miydi neydi...
Birinci sorum zor bir soru. Sneijder mi Diego mu?
Hep o Ankaragücü yüzünden. Augustine miydi neydi...