STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Bu maçı umarım kazanırız artık sezonun kalan tek maçı bu ona göre oynasınlar. Bugün yendik yenemedik kalan 8 maçta zaten oynamaz bu adamlar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihan,Orhan kötüydü,Conceiçao bekleneni veremiyordu.Ergün reisin de son yıllarıydı.Stoperlerimiz kağıt üstünde iyi gibi görünse de,bana göre bir türlü bekleneni veremediler tam olarak.Hücum hattı çok iyiydi,kusursuzdu diyebiliriz.

Vallahi şimdiki beklere baktığımız zaman cihan ve orhan harika beklerdi hele liverpool maçında cihan ve orhan ak oyunları hala aklımdan çıkmaz

Acaba stad dolarmı?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

O değil de, bizim stadın dış cephesini daha düzeltmediler ya ne diyeyim artık. Sıvalı sıvalı duruyor hala.

Acaba stad dolarmı?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

İçimden dolar değil de başka bir döviz olabilir diyip kötü bir espri yapasım geldi.. :D

-------------Muslera--------

Denayer---ched---semih---carole

---------selçuk----bilal--------
Emre Ç--------------------olcan
------------------sneijder-----
--------podolsky-------------

yersiz bi güven var hocamıza karşı içimde
hayırdır inşallah

kadroyu merak ediyorum

Biz ve Bursa kazanırsak, haftayı en karlı kapatan takım olacağız

3-Konya 47
4-Galatasaray 42
5-Başakşehir 41
6-Osmanlı 39
7-Akhisar 39
8-Kasımpaşa 37

konyaspor - basaksehir macindan istedigimiz skor cikti , 1-1 lerini uzmeyip 2 ser puan biraktilar

Hayatimda hic bu kadar renksiz,tatsiz tutsuz bi derbi hatirlamiyorum.Takimin kotu gidişi,son gunlerde yasanan hain teror olaylari vs. heyecan sifir bende

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt