STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Bol kavgalı dövüşlü hakemin feneri dağıttığı kırmızı kartların eksik olmadığı haksız penaltı ile öne geçip fark atacağımız bir maç diliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu an çok kritik bir noktadayız, önümüzdeki iki sezonu kaybedebiliriz. O yüzden sezon sonuna kadar hiç bir futbolcumuza olumsuz yaklaşmama kararı aldım. Selçuk'a bile. Kenetlenme zamanı. Kazanmak zorundayız, öyle ya da böyle. Vurun, kırın, parçalayın, ne yaparsanız yapın bu maçı alın. Haftaya Eskişehir deplasmanı var, lokum gibi. Bu maçı kazanırsak o hava ile aylar sonra deplasman galibiyeti de gelebilir. Bu rezil sezonu dördüncü bitirebiliriz.

Kaptan gününde olursa kazanırız

Bir ihtimal Hollandalı evlat sevici hocamızın kararlarıda önemli tabi

aynen mactan kacmazsa, formasini atmazsa 0,000000001 lik katkisi olabilir ki bu bile mucizedir böyök selcok icin

Gelelim adam gibi üyelerle konusmaya :

Nedense Donk stoperde ve Chedjou Orta sahada olacakmis gibime geliyor

eskiden 1 hafta önce, derbinin heyacanı sarardı.. yerimde duramazdım.. Şimdi Hissizleştim iyice.. maç olsada olur, olmasada olur modundayım

Şu şikecilere mağlup olmayalım da ne olursa olsun.

Koreografi yok.Umut yedek.Kaynak Evren Göz

Çok istiyorum lan şu şerefsizlere koymaya. Neden bilmiyorum ama yaptıkları pislikleri gördükçe bunlara karşı iyi kinlendim.

Umarım taraftarımız üstüne düşeni yapar.

Bol kavgalı dövüşlü hakemin feneri dağıttığı kırmızı kartların eksik olmadığı haksız penaltı ile öne geçip fark atacağımız bir maç diliyorum.

Hakemin feneri dağıttığı bir maçı bu ülkede göremezsin.Görürsen de o hakem bir daha futbol topunun yanına yanaşamaz.Feneri ancak Bebek gibileri dağıtır.8.2 almış aslanım benim :D

Ayda 40 bini cukkalayan bir adam asla kendini yakmaz emin ol :D 5-6 sene bu maaşla hakemlik yapan adam trilyoner oluyo zaten.Böyle bir pastayı bulmuş adam kendini yakar mı hiç

İddaa oynarsa yakar. :D

Ya her şeye tek taraflı bakmayalım.Fenerbahçe'nin lobisi sanıldığı kadar kuvvetli olsa her sene şampiyon olurlardı.Bu ülkede üç büyüklerin de lobisi var.Medya gücü Fener'de olduğu için size öyle geliyor.

bu maçı alamazlarsa yada yenilirlerse bir kişinin görevinde ve takımda kalmaması lazım o derece önemli bir maçtır bu ligden koptuğun bir senede kendi sahanda fenerbahçeye kaybetmek küme düşmekle eş değerdir yenilmemeleri lazım.

Sarı Kırmızılılar, U21 Ligi'nin 26. haftasında Metin Oktay Tesisleri'nde Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe'nin tek golünü 37. dakikada Ahmethan kaydetti.

Galatasaray'ın gollerini ise Uğur Can, Volkan Pala ve İbrahim Demirbağ, Fenerbahçe filelerine bıraktı. Maçın adamı ise 1 gol 1 asistle Volkan Pala seçildi.

Bize küfür eden hiyar degilmi bu? Acayip topcu olcak olmasinada, cok kötü de satacak bizi.

Volkan Pala icin ayri sevindim.

Birde eger bi u21 takimi maci kazanirsa A takimda kazaniyor. Ben yemin ederim merakla bu skoru bekledim, bir nebzi rahatladim.

Ayda 40 bini cukkalayan bir adam asla kendini yakmaz emin ol :D 5-6 sene bu maaşla hakemlik yapan adam trilyoner oluyo zaten.Böyle bir pastayı bulmuş adam kendini yakar mı hiç

Bejekeli iş adamları isterlerse aylık 2 katını vererek beslerler, bence sıkıntı yok :asd:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi mücadelesi için son 1000 biletin kaldığı açıklandı.

NAOgRY.jpg

Geri
Üst Alt