STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Ömer Allah aşkına abim yapma. Dün Beşiktaş maçını oynattın. Bugün yığınla maç oynandı. Adana'da derbi vardı ki, oradaki yoğunlukta yadsınamaz. Bana zerre samimi gelmiyor bu iş. Diğerlerinin canı patlıcan mıydı ?

İşlerine gelenin canı can gelmeyenin patlıcan ;)

CeANKLVWoAAe3yx.jpg

Taraftar toplu dağılırken biri bomba patlatsa bunun hesabını kim verecek acaba.

Ömer Allah aşkına abim yapma. Dün Beşiktaş maçını oynattın. Bugün yığınla maç oynandı. Adana'da derbi vardı ki, oradaki yoğunlukta yadsınamaz. Bana zerre samimi gelmiyor bu iş. Diğerlerinin canı patlıcan mıydı ?

Anlık istihbarattır abi. Yani bu maça yönelik eylem ihtimali o maçlar bir değil. Kalabalık bir değil. Güvenliği sağlamak daha zor olabilir. Düşünsene sadece 1 kişiye bişey olsa neler olur.

Saçma sapan bir karar arkadaş kimsede bana bunu anlatamaz. Tamam risk varsa maçın oynanmaması çok doğru karar ama normal bir ülkede. Her gün bomba patlıyor bu ülkede o zaman hayatı da iptal edin kimse dışarı filan çıkmasın. Bunun altından Fenerbahçe şerefsizleri çıkmazsa ben birşey bilmiyorum.

İnsanları bu kadar düşünselerde daha önce başka kararlar verirlerdi. Dün Bjk İstanbul da maç yaptı, bugün Bursa da lig maçı var ne bileyim anadolunun herhangi bir yerinde maç oluyor. Ordaki insanların canı yokmu?

İyi niyetli olmadıkları erteleme kararı gelmeden seyircisiz oynansın demelerinden belli.

madem risk var dünkü beşiktaş maçı neden oynandı saçmalığa gel.

Aynen Ozan abi. Amaclari seyircisi maci kitlemekti ama yonetim itirazedince ertelediler. Sikeciler dinlensin iste...

Yaziklar Olsun

Anlık istihbarattır abi. Yani bu maça yönelik eylem ihtimali o maçlar bir değil. Kalabalık bir değil. Güvenliği sağlamak daha zor olabilir. Düşünsene sadece 1 kişiye bişey olsa neler olur.

Yine söylüyorum bana samimi gelmiyor. İnsanlar zaten stada ulaşmış. Stat çevresi dolu. Metro ulaşım araçları tıklım tıklımdır. Şu an tehlike daha mı az ? Bilmiyorum cidden artık ne söyleyeceğimi ne noktalara geldik.

Bu sayfanın başlarına doğru yanılmıyorsam Perşembe günü bu maçın oynanmaması gerektiğini, skorun önemli olmadığını insan canının önemli olduğunu belirttim. Daha İstiklalde bomba patlamamıştı. Son dakikaya bırakmak nasıl bir akıl işidir?

Velev ki istihbarat gelmeseydi güvende mi olacaklardı? Binlerce insan statta şimdi onlar sokağa dökülecek küçücük alanda kontrolü sağlayamıyorsun sokakta nasıl kontrolü sağlayacaksın saçmalama allah aşkına bilinçli yapılmış bir şey.

Her şekilde bu pstlar karlı çıktı.Braga da çökmüş yorulmuş takım gelecekti.Şimdi haftayı dinlenerek geçirecekler.Bjk maçını hollandada oynadı hrealde dün.

Maç 1 hafta sonra oynanırsa, bomba patlatacak olan canlı bomba, 1hafta sonra ölmüş mü olacak? yada kararından vazmı geçecek?

Yeter valla, bu ülkeden bıktım!!

Kesin ertelenmiş sanırım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt