- 30 Temmuz 2009
- 32.605
- 8.437
- 2.188
Derbi Ertelendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer Allah aşkına abim yapma. Dün Beşiktaş maçını oynattın. Bugün yığınla maç oynandı. Adana'da derbi vardı ki, oradaki yoğunlukta yadsınamaz. Bana zerre samimi gelmiyor bu iş. Diğerlerinin canı patlıcan mıydı ?
Derbi Ertelendi.
Kadıköy köçekleri zil takıp oynamaya başlamıştır. Sözde tarihlerinin en iyi kadrosu ile bu haldeki Galatasaray'ın karşısına çıkmaya korkuyorlar. KORKAK BAHÇE !
Taraftar toplu dağılırken biri bomba patlatsa bunun hesabını kim verecek acaba.
Ömer Allah aşkına abim yapma. Dün Beşiktaş maçını oynattın. Bugün yığınla maç oynandı. Adana'da derbi vardı ki, oradaki yoğunlukta yadsınamaz. Bana zerre samimi gelmiyor bu iş. Diğerlerinin canı patlıcan mıydı ?
Stad'tan çıkanların hepsi Taksim'e inecek. Ya o sırada patlatsalar?
Anlık istihbarattır abi. Yani bu maça yönelik eylem ihtimali o maçlar bir değil. Kalabalık bir değil. Güvenliği sağlamak daha zor olabilir. Düşünsene sadece 1 kişiye bişey olsa neler olur.
şikeci itler yapmıştırstadda gün içinde bomba ihbarı yapılmış.
Anlık istihbarattır abi. Yani bu maça yönelik eylem ihtimali o maçlar bir değil. Kalabalık bir değil. Güvenliği sağlamak daha zor olabilir. Düşünsene sadece 1 kişiye bişey olsa neler olur.