STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

İlk maçı izlerken hepimiz "siz arenaya geliceksiniz" demiştik. O gün yarın işte. Çıkıp sindirmeleri lazım feneri

10-11'de bunlara vursak sampiyon falan olamazlardı.

fb'den en kötü 1 puan alamassak gene şampiyonlar.

Ben fazla bir sey istemiyorum

- Feneri yensinler ligde
- Rizeyi yari finalde ,feneri ya da konyayi finalde yensinler ,kupayi alsinlar
- Bjk veya feneri yazin yenip super kupayi alsinlar
- Cas tan ceza kalksin , 2 sene mi avrupaya gidemeyecegiz derken seneye hemen gitmeye baslayalim
- Bir de bjk sampiyon olsun

Yani acikcasi ben 2 kupaya fitim bu senelik

Fener'i yenelim keyfimiz yerine gelsin. Ardından bütün taraftarlar "Yönetim İstifa" sloganıyla tüm stadı inletsin. Kullanmıyorum ama, ondan sonra üstüne de bir cigara yakılır. :D

Topal sahada olmayınca fenerbahçe eziliyor

Topalı durdurursak Feneri durdurmuş oluruz

Volkan Şende son zamanlar formda

Son düzenleme:
bu maçı alsak en azından feneri yendik dicez ama şöyle bişey var biz çok kötüyüz bjk de dün iyi değildi adamlar yokluktan şampiyon olcaklar

bu maçı alsak en azından feneri yendik dicez ama şöyle bişey var biz çok kötüyüz bjk de dün iyi değildi adamlar yokluktan şampiyon olcaklar

Valla olsunlar bir şekilde bu kadar getirdiler artık sonunu getirsinler.Zaten 20 sene de bir şampiyon oluyolar onu da bu sene olsun.

bak riekerink ve türevleri, bu macta adam gibi 11 cikar, baslatmayin fantezinize...

muslera
linnes denayer koray olcan
selcuk bilal
emre sneijder yasin
podolski​

O KADAR...

Kendisiyle konustum mac saatinde sahada olacak.

Sent from my HTC One using Tapatalk

147360_melih-gokcek.jpg

sneijder sahada olacak mi sorusunu foruma sormanin anlami nedir , ben sen o bu ,kim nereden bilebilir bunu ? oyle bir sey olsa maca 1 saat kala "iste x takimin ilk 11" diye bir haber olmazdi

bu yuzden kinaye seklini laubali bulsam da "kendisiyle konustum" diyen arkadasin verdigi mesaja katiliyorum

kim nereden bilebilir nihayetinde oynayip oynamayacagini , macta gorecegiz iste

sneijder sahada olacak mi sorusunu foruma sormanin anlami nedir , ben sen o bu ,kim nereden bilebilir bunu ? oyle bir sey olsa maca 1 saat kala "iste x takimin ilk 11" diye bir haber olmazdi

bu yuzden kinaye seklini laubali bulsam da "kendisiyle konustum" diyen arkadasin verdigi mesaja katiliyorum

kim nereden bilebilir nihayetinde oynayip oynamayacagini , macta gorecegiz iste

Foruma sormanın anlamı, sakatlık durumuna dair bir gelişme varsa öğrenmek. İyileştiyse, antrenmanlarda takımla çalıştıysa sahada olacağı konusunda fikir yürütmek zor değil.

{taptap}

sahada kör dövüşü olucak bunların td si bizim başkan çapları aynı ben pek umutlu değilim ha fener olmuş ha beşiktaş fiko öyle bir antipatik gelmeye başladıki kimin şampiyon olacagı umrumda degil.taraftar çok kopuk kopuk tam olarak birlik olamıyoruz.çöplerin hepsi yazın gitsin bize mücadele eden adamları getirsinler

Geri
Üst Alt