STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

ultraslan da bu sene çok pasif.Kötü zamanlarda ben çok şahit oldum bütün stadı takımı kendine getirirlerdi.
Yarın inşallah uyumazlar uyutmazlar stadı.

Yarın hayırlısıyla maçtayız ama bilmiyorum olası mağlubiyette neler olur artık gazmı yeriz jop mu yeriz bilmemde.
Sulu derbi maçına dönebilir maç.O günkü şarkılar başlandı söylenmeye.

Şampiyon olamadık diye başınızı eğmeyin sakın.
Bu gece koyun inbe feneve şampiyon olun gönüllerde.
Hepiniz METİN gibi oynayın yenilmekten sakın korkmayın.
Bu Gece İNTİKAM gecesidir gerisini bize bırakın.... Gerekeni yapın bu iş bitsin yoksa çok olay olabilir maç sonu

vodka sisemizle orada olacagiz yine.istenmeyen olaylara hazirlikliyiz ve gayemiz de budur acikcasi.

Biliyorum hiçbir galatasaraylı fenerbahçe maçında yenilmemizi istemez ama dursun ve avenesinden kurtulmak için yenilirsek üzülmeyeceğim zira gelecek çok karanlık sıradan bir takıma son süratle gidiyoruz bütün kazanımlarımız tükenmek üzere ! DURSUN KALIRSA GELECEK SEZONDANDA umutsuzum... toparlanmada göremiyorum zira kayyum atanma riskide var karşımızda...

Inanilmaz paralar harcadılar bu kadroyu kurmak için, karşılığını alamazlarsa ciddi bir ekonomik sıkıntı bekliyor fb'yi

Ülkerle imzaladiklari sözlesmeyi göze alarak ve Van Pörsi ve Naniyi Sow gibi yüksek fiyata sattiktan sonra maddi sorunlar yasayacaklarini zannetmiyorum. Kaldi ki ülkenin tüm zengin isadamlarin en az yarisi Feneri desteklemek için k.çlarini yirtmaya hazirlar.

Yarın hayırlısıyla maçtayız ama bilmiyorum olası mağlubiyette neler olur artık gazmı yeriz jop mu yeriz bilmemde.
Sulu derbi maçına dönebilir maç.O günkü şarkılar başlandı söylenmeye.

Şampiyon olamadık diye başınızı eğmeyin sakın.
Bu gece koyun inbe feneve şampiyon olun gönüllerde.
Hepiniz METİN gibi oynayın yenilmekten sakın korkmayın.
Bu Gece İNTİKAM gecesidir gerisini bize bırakın.... Gerekeni yapın bu iş bitsin yoksa çok olay olabilir maç sonu

Ultraları polis coplasında az gülelim

Ultraları polis coplasında az gülelim

Kardeşim ben bu polemiğe girmek istemiyorum Galatasaraylıyız hepimiz yarın önemli bir maç oynayacağız.
Kazanırsak Tr kupasını alırsak tinercilerde şampiyon olursa ben o zaman çok gülerim.Öyle tahmin ediyorum sende en az bnm kadar gülersin bu senaryo gerçekleşir ise.O yüzden full konsantrasyon maça taraftar vs vs değil tek çıkar yol kazanmak kazanamazsak oradaki herkez patlar kimisi evinde sinir olur stata olan öfkesini kusar bu kadar basit.
Çıksınlar Galatasaray'a yakışanı yapsınlar zaten koca sezon yattılar tek maç istiyoruz koskoca sezonda hepimiz onuda alsınlar bir zahmet.

Ülkerle imzaladiklari sözlesmeyi göze alarak ve Van Pörsi ve Naniyi Sow gibi yüksek fiyata sattiktan sonra maddi sorunlar yasayacaklarini zannetmiyorum. Kaldi ki ülkenin tüm zengin isadamlarin en az yarisi Feneri desteklemek için k.çlarini yirtmaya hazirlar.

Doğru onlarda pamuk eller cebe olayı var 2.Başkan hiç bir maddi koşulda bulunmaksızım hizmet ediyorum der bizdede.Victor Hugo hayatta olsa bizim yönetime reziller diye kitap yazmıştı çoktan kısacık zamanda..

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan lig derbilerinde, son yıllarda ilk golü atan taraf kolay kolay yenilmiyor.

Rekabette 22 yılı kapsayan son 45 lig maçında ilk golü atan takım, karşılaşmadan en kötü ihtimalle beraberlikle ayrılırken, bu süre içinde sadece 3 kez yenilgi gördü.

Söz konusu dönemde Fenerbahçe öne geçtiği 21 maçtan, Galatasaray ise 11 karşılaşmadan galip ayrıldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

İlk gol mühim.45 maçın 42'sinde ilk golü atan yenilmemiş.Sadece 3 maçta ilk golü atan yenilmiş.

3 maç:
08-09 Lig (Ülker Stadı) 4-1
10-11 Lig(TT Arena) 1-2
12-13 Lig(Ülker Stadı) 2-1

Son düzenleme:
bu istatistikleri kim inceliyor acaba, saniyesinde hata bulunur mu boyle istatistikte

2008-2009 sezonunun ilk yarisindaki macta lincoln ile ilk dakikalarda one gecip maci 4-1 kaybetmedik mi ?

ayrica simdi dikkat ettim , haber lig maclari seklinde hazirlanmis , fakat verilen 3 mactan biri kupa maci diye yaziyor

Son düzenleme:
İlk gol mühim.45 maçın 42'sinde ilk golü atan yenilmemiş.Sadece 3 maçta ilk golü atan yenilmiş.

3 maç:
05-06 Türkiye Kupası(Sami Yen) 3-2
10-11 Lig(TT Arena) 1-2
12-13 Lig(Ülker Stadı) 2-1

08-09'da Kadıköy deplasmanı var. O maçta Lincoln'le 1-0 öne geçtik sonra 4-1 yenmişlerdi.

.......................Muslera........
Sabri.....Denayer.....Hakan.....Olcan
..........Emre.....Selçuk......Bilal........
.......Yasin.......Podolski.......Sneijder......

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt