STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Ezikler yildizlari yine saklamis.

Cf2NbNgWEAAqXQY.jpg:large

Şu fotoğraf bile Fenerbahçe'nin ne kadar ezik bir camia olduğunu gösteriyor. Federasyon hayrına şunlara 4-5 yıldız daha taşıma hakkı versin.

Önceden yıldızlı fotoyu koyuyorlar mıydı yoksa bu sene mi başladılar?

Yıldızlar eşitken koyuyorlardı diye hatırlıyorum. Bu adamlar değil mi formalarının her yanına yıldız yapıp sahaya çıkan ? Yıldız sendromu var adamlarda.

Son düzenleme:
Sneijder ne durumda acaba? Yeterince takimla calisip hazirlandi mi?

Burada bazi cok bilmislere göre bu soru sacma bi soru lakin bu sabah ayni soruyu bende sordum, sormaz olaydim. Buradaki bazi kisiler delikanlilik tasliyor, gercek hayatta karsina ciksalar sus pus olup el öpmeye kalkarlar...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burada bazi cok bilmislere göre bu soru sacma bi soru lakin bu sabah ayni soruyu bende sordum, sormaz olaydim. Buradaki bazi kisiler delikanlilik tasliyor, gercek hayatta karsina ciksalar sus pus olup el öpmeye kalkarlar...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sinan Bilgin

bu renktasimizdi yanlis hatirlamiyorsam

Almanya ve Hollanda kökenli futbolcularımıza teşekkür edip yolları ayırma vakti gelmiş gibi gözüküyor

Şimdi bakıyorum, fbye koyduğumuz vakit şampiyon %90 bjk demektir ki bu da fenerin yine cl'den mahrum kalmasi anlamına gelir.

Markovic kiralık, katkı da vermedi zaten. 3 kanat oyuncusu kalıyor; volkan, nani ve devşirme alper. Oraya transfer yapmalari gerek. Stoperleri Ba kiralık, Alves sözleşmesi bitiyor sözleşme yenilemezler zaten. 2 stoper bakmaları lazım. Forvette Fernandao kalır sanırım rvp durumu meçhul. Kalırsa 1, giderse 2 forvet almaları gerek. Kalede volkan eleştiriliyor 35 yaşına geldi. Fabiano kiralık almazlar sanırım. Kaleye transfer gerek. Orta sahada Meireles kontratı bitiyor sözleşme yenilemezler. Diego'dan ve Josef'den hiç memnun değiller. Oraya da en az 1 transfer yaparlar.
Caner, Gökhan ve Topal'ın sözleşmeleri bitiyor, henuz bu isimlerle sözleşme yenilemediler ne olur durumları bilemem. Bunlardan giden olursa yerlerine mutlaka oyuncu bulmalari gerekecek.

Son 3-4 yılda onlar da ciddi zarar etti ve muhtemelen yakında UEFA'da sopayı gösterecek.
Tek korkum var o da; rvp, nani, diego gibi maliyeti yüksek, katkısı düşük isimleri Çin, Katar gibi ülkelere kakalamaları.

Son düzenleme:
En onemlisi fb basarisiz oldukca basin (her ne kadar fb gudumunde olsalar da birinci amac tiraj ve para) surekli "ne olacak fenerin hali" diyecek, 2 inci bile olsalar bu tema islenecek, esas nimet bu ... paradan avrupadan sundan bundan daha onemli

hele turkiye kupasi finaline cikip feneri filan yenip kupayi alirsak var ya, sampiyon olmusuz kadar patirti kopar , yani bjk lig gs kupa hadisesi feneri hakikaten bitirir

ne diyonuz yaw 6 kisilik masaya 30 kisi mi otursun

Geri
Üst Alt